PARTYINFO

 

STEAM

Datum konání:
11.11.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Sonorous (euphonic, de), Michael C (djmichaelc.com), Pete Walk (petewalk.com), Shkobiss (aiffel rec.)
Info:
steam@thonyk.com
Popis:
start 22:00, vstup 300 czk, holky 100 czk, s Duplex kartou zdarma
Line-up:
22.00 - 23.30 Shkobiss
23.30 - 01.00 Sonorous
01.00 - 02.30 Pete Walk
02.30 - 03.30 Pete Walk & Michael C
03.30 - 05.00 Michael C
05.00 - 06.30 Ping Pong All Djs
 
 
Poslední informace k sobotnímu Steamu Headlinerem dalšího Steamu je DJ Sonorous
STEAM: První potvrzená jména na magické datum 11.11.

 

Na magické datum 11. 11. jsme všem příznivcům kvalitní hudby a propracované produkce přichystali další díl pořád oblíbenějšího vyhlášeného mejdanu Steam v klubu Duplex. Minulý díl proběhl v září a opět se setkal s velikým úspěchem. I tentokrát se můžete těšit na spoustu specialit které klub promění na to nejútulnější a nejzajímavější party místo v Praze. Mimo propracovaná světla včetně laserů, kvalitní zvuk, květinové dekorace, speciální střeženou VIP zónu s barem, chystáme tentokrát ještě speciální video projekci na plazmových obrazovkách a plátně.

První potvrzená jména jsou djs Michael C a Pete Walk. Každý z nich zahraje hodinu sám a zároveň se představí ve speciální exkluzivní ping pong show zaměřené na energickou mejdanovou hudbu plnou různých hudebních stylů a podpořenou výraznou basovou linkou. Michael C hraje běžně od trance, přes house, electro, progressive až po techno. Na této party se však soustředí převážně na house, electro a progressive a mimo to do svého setu přidá co nejvíc oblíbených hitů, a samozřejmě energie a prostě všeho co se na pořádný mejdan Steam sluší a patří. Set zmixovaný právě k příležitosti jeho vystoupení na naší party si můžete stáhnout dole.

Pete Walk je starým známým rezidentem této party a tím kdo jí udává hudební směr. Chcete-li tedy slyšet co bude hrát na mejdanech v příštích týdnech a měsících tak se těšte na něj! Dj Shkobiss se postará o začátek party. Patří pod skupinku Aiffel records a na hudební rozjezd je více než ideální.

Další informace připravujeme a již teď mohu říct, že se máte na co těšit..! Steam love you!

Set Michaela C namixovaný speciálně pro party Steam.

Zde můžete soutěžít o VIP vstupy a členské karty klubu Duplex.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016