PARTYINFO

 

STEAM

Datum konání:
22.12.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
David Asko (freshup-booking.com, fr), Paco (djpaco.cz) vs. Aiffel (aiffel.cz), Pete Walk (petewalk.com), Goes-F (aquaphonic.cz)
Info:
steam@thonyk.com
Popis:
start 22:00, vstup 300 czk, holky 100 czk, s Duplex kartou zdarma
 
 
Souhrnné informace k páteční party Steam v Duplexu
Profil Davida Aska, který se představí na party Steam

DJ David Asko se na vývoji elektronické hudební scény podílí již 10 let, a to hraním veškeré taneční hudby od energického house přes electro až po deep-tech a groovy progressive.

Hraje pravidelně v nejlepších evropských klubech jako jsou třeba Rex Club (Paříž), Villa Rouge et Bar Live (Montpellier), Pouchkin Kafé (St Etienne), Etoki (Madrid), Moa Club (Ženeva), Redlight (Paříž), Batofar (Paříž), Street Parade (Curych). Navíc je rezidentem nejlepšího domácího klubu v Rouenu (FR) "So Be Koncept".
David Asko momentálně pracuje společně s djem Nickem Bumpem (The End rec.) ve studiu a na leden 2007 připravuje vydání dvou nových LP desek pod názvem Accelerator Records.

V programu večera je David Asko vždy k vidění po boku největších mezinárodně známých jmen jako jsou např. Carl Cox, Jeff Mills, Richie Hawtin, Dave Clark, Carl Graig, Vitalic, Green Velvet, Josh Wink, The Hacker, Tom Parris, Manu Le Malin, Colin Dale, Derrick Carter, DJ Sneak, Fafa Monteco, Didier Sinclair, Djlu'Z, Jerom Pacman, Joshua, Moodyman, Eric Rug.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016