PARTYINFO

 

STEAM

Datum konání:
22.12.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
David Asko (freshup-booking.com, fr), Paco (djpaco.cz) vs. Aiffel (aiffel.cz), Pete Walk (petewalk.com), Goes-F (aquaphonic.cz)
Info:
steam@thonyk.com
Popis:
start 22:00, vstup 300 czk, holky 100 czk, s Duplex kartou zdarma
 
 
Souhrnné informace k páteční party Steam v Duplexu

Další mejdan Steam pro vás má hned 3x nej. Bude to největší letošní pražská vánoční party a zároveň největší prosincová party v klubu Duplex a zároveň zatím největší Steam pořádaný v klubu Duplex. Vzhledem k tomu, že je v neděli Štědrý den jsme se rozhodli akci udělat v pátek, abyste si stačili odpočinout.

Steam v Duplexu se těší větší a větší oblibě a mezi akcemi pořádanými v tomto klubu si vydobil zásadní pozici. I tentokrát se můžete těšit na spousty vylepšení oproti všem jiným tamnějším akcím a že vám akce za málo peněz nabídne hodně muziky už asi víte, ale že to není ještě všechno a dostanete ještě víc už si zvykáte pomalu taky! Hlavní vychytávkou budou opět speciálně dovezené plazmové obrazovky a na nich luxusní videoprojekce, k tomu opět klub zpestří květinové dekorace tentokrát samozřejmě s vánoční tématikou, dále Vip prostor pro přátelé party Steam a v neposlední řadě se můžete spolehnout na vychytaný zvuk i světla včetně laserů.

Po hudební stránce bude tento Steam asi zatím vůbec nejzajímavější. Jak víte zaměřujeme se na našláplý house plný oblíbených hitů s prvky electra, progressive a dalších stylů. Již od 22.00 začne Goes-F host z party Aquaphonic jejimž je Steam oficiálním Warm Upem. Headlinerem tentokrát bude francouzský dj David Asko, který přidá na tempu a půdu pod nohama připraví českému mejdanovému králi dji Pete Walkovi, rezidentovi akce. Největším překvapením noci pak bude česká specialita připravená pouze pro party Steam a tou je "Exclusive Yin Yan Ping Pong Set & Performance" dvojice Aiffel a Paco. Aiffel je stálice naší scény a hraje již předlouhé roky. Paco je nejen dj ale i mejdanový bavič. Na otázku jaký styl hraje odpověděl "baleárský pumping" :-)! Jak uvádíme oba budou nejen hrát ale zároveň dělat za gramofony i performance na které návštěvníci jen tak nezapomenou.

V pátek 22.12. se tedy s vámi tešíme nashledanou v Duplexu!

Na závěr tu mám informace o oficiálním Steam After Party která se od tohoto dílu bude pravidelně konat v klubu Studio 54 v Hybernské ulici. Tento klub nemá v Praze konkurenci a málokdo ho nezná. Jeho návštěvu po naší akci tedy vřele doporučujeme.

No a další věcí je party Aquaphonic 2006 - Kamikaze Celebration. Největší severočeská party která se koná v úterý 26.12. v Liberci a jejímž je Steam oficiálním Warm Upem. Na Steamu uslyšíte hosta dje Goes-F z této party a naopak na této party hosta od nás dje Peta Walka.

 
Profil Davida Aska, který se představí na party Steam

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016