PARTYINFO

 

ZAFFARANO

Datum konání:
21.10.2006 - sobota
Místo konání:
Kolín - Staré Lázně
DJs:
Marco Zafarano, Lucca, BBMike, Mr.Markuz
Info:
http://www.starelazne.cz
lord.diablo@fotoakce.com
 
 
Marco Zaffarano v sobotu ve Starých Lázních
Německý DJ italského původu Marco Zaffarano vystoupí ve Starých Lázních, spolu s ním uslyšíte domácí trojici Lucca, BBMike a Mr.Markuz.
 

Marco Zaffarano

Jeho hudební kariéra odstartovala již v roce 1987, kdy se Marco poprvé seznámil s elektronickou hudbou a rychle si oblíbil její tvrdší odnož – techno. Začal hrát v klubech ve Stuttgartu a okolí a brzy se také pustil do vlastní tvorby. Na legendárním labelu Harthouse mu v roce 1992 vychází dva první singly Minimalism I a I, které jej velmi rychle uvádějí do širokého povědomí klubové veřejnosti. Brzy přidává další singly na Harthouse a přestupuje k berlínskému labelu MFS, kde vydává např. Paul Van Dyk. Zde vycházejí např. hitovky Pandoras Box, Clown Confusion či The Band. V roce 1996 vydává album He was once a beautifull woman, o dva roky později pak album Circus Zaffarano, které prezentuje také na turné po českých klubech.

V Německu se stává stále oblíbenějším, zaznamenává takové úspěchy, jako účast na festivalech Love Parade, Mayday a dalších. V roce 2000 vydává na italském labelu BXR skladbu Weltklang, se kterou se dostal také do komerčních německých dance charts.

V roce 2001 – Marco rozjíždí tzv. Plan_b projekt a vydává na labelu e.m.f.records. Spolupracuje s lidmi jako Darko Vrabac a J. W. Henze (Henze vs. Zaffarano). V tomto roce začíná přicházet stále více nabídek na remixy, mezi kterými zmiňme třeba track Maura Picotta It´s Like This, It´s Like That. Koncem roku vychází další singl by Zaffarano/Picotto/Effe nazvaný Re-Take.

V roce 2002 založil vlastní label Anima Recordings. V té samé době spatřil světlo světa například jeho singl "Dazed & Confused". Momentálně je Marco zavřený ve studiu a připravuje své třetí album, takže moc nevystupuje.

2003 – Marco vydává na značce Tall Paula Duty Free Records remix skladby Electrify to mention Darrena Christiana. (Tento rok jsme ho mohli vidět i na festivalu Summer of Love v ČR.)

2004 – Marco vydává svojí zatím poslední desku Pink Punk, kterou najdeme v playlistech třeba Carla Coxe, či Marca Baileyho.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016