PARTYINFO

 

WELOVE2BREAK

Datum konání:
10.11.2006 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Jordan V (movement, uk), Marcco, Kmin, Misha.N, Shala, Martin Pago
Info:
http://www.welove2break.com
Popis:
vstup 99 czk
Line-up:
1st Stage:
21:00-22:30 Kotlyk
22:30-00:30 Marcco
00:30-02:30 Jordan V
02:30-????? Kmin

2nd Stage:
21:00-22:30 Shala & Martin Pago
22:30-00:00 Misha.N
00:00-02:30 Shala & Martin Pago
02:30-????? Misha.N
 
 
Rozhovor s Jordanem V k We love2break

Zdravím Jordane, je pro mě potěšení dělat s tebou rozhovor, s významnou ikonou Drum n Bassové scény. Prvně bych se chtěl zeptat, jestli ti skutečnost, že jsi synem legendárního Bryana G.  pomohla k tomu, aby jsi se stal Djem? Tlačil tě Bryan někdy k Djingu?

Ne, to ne. Ve skutečnosti jsem se dostal k Junglu celkem pozdě vzhldem k postavení mého táty na scéně a toho, co dosáhl.  Vždycky jenom chtěl, abych dělal to, co mě baví a  nejvíc těší.  Jsem DJ, protože to mě baví.

Cítil jsi někdy zodpovědnost, že jsi nástupce toho, co Bryan G. v  minulosti/současnosti vydobyl?

Ne, nikdy. Já jsem Jordan V. A on je Bryan G. Jsem na něj hodně pyšný a na to, co všechno udělal a on zase na mě, ale žádná zvláštní odpovědnost necítím.

Řekni nám něco o legendárních MOVEMENT nocích (pro ty, kteří s tím nejsou dosud obeznámeni)... a kteří ze současných osvědčených DJů dali MOVEMENT dohromady?

Movement je nejdéle probíhající týdenní Drum n Bassová noc, 10 let a stále jede. Hrál nám každý DJ ze scény, na kterého si jen pomyslíš, od Roniho Size až po Goldie, Andy C, Shy Fx, Hype a Marky. Taky rezidentní Bryan G. a další. Každý čtvrtek (www.myspace.com/movement1) jsme měli jedny z nejproslulejších nocí. Lidé přijíždějí z Brazílie, USA, Canady, Německa, Japonska a Austrálie na party v Rumba Baru (Movement). Žádná jiná noc se tomu nevyrovná.

Slyšel jsem, že Ray Keith nedávno převzal ATM MAG.  Jak přišlo na výzvu stát se editorem tohoto nejdéle vycházejícího  DNB časopisu na světě?

Už chvíli píšu  a přistoupil jsem k tomu, abych se stal editorem a řekl jsem si “jo, proč ne”. V tom, co dělám, jsem dobrý a daří se to. (www.atm-mag.com)

Ve své biografii píšeš „Mám  hodně štěstí. Kvůli svému postavení v Djingu, Movementu a ATM dostávám ode všech spoustu muziky. To mi umožňuje hrát rozmanité sety a pokrýt všechny styly a příchutě jaké se mi líbí.“ Mluvíš o různých stylech a jejich příchutích, jaké to jsou? Popiš nám je, prosím :)

Dokud je to dobrý, tak to hraju. Down tempo, Roller, Jump Up, Ragga Jungle, prostě cokoliv. Opravdu nedokážu popsat, co hraju, protože to nevím. Co budu hrát, záleží na náladě, v jaké zrovna jsem a sledovat dav je taky důležité.

Všiml jsem si, že neurotech styl je ve střední a východní Evropě celkem oblíbený. Mohl bys srovnat UK scénu s tím, co je mimo ni (zejména Evropu)?

Jo, tenhle zvuk je tam silný. Myslím si, že je to tím, že hodně fanoušků vychází z Techno a House scény, které jsou v Evropě velké, a to ovlivnilo ten styl Drum n Bassu, který se jim líbí. I v UK má tento styl váhu, ale existuje tam větší pestrost v tom, co se líbí.
 
Jsi také součástí vedení  V Recordings/Chronic/Liquid V/Philly Blunt?

Ne, nejsem součástí těchto labelů, jenom akcí, které pořádají.

Nedávno jsi hrál na jedné z nejvyhlášenějších DNB nocí v ČR, SSD ve Fabricu v Ostravě. Jaké to bylo?

Bylo to úžasné. Lidi byli skvělí a zvuk perfektní. Fakt se tam chci ještě vrátit. Holky byly tak krásné a veselé. Všichni byli moc přátelští a já doufám, že se brzo vrátím.

Jaké máš plány pro budoucnost své kariéry?

Propagovat právě tuhle muziku.

Slovo českému publiku?

Vracím se 10. listopadu do Brna, tak tam na mě čekejte.  Big shout to Fero and all the Czech Rep crew. Hit me up www.myspace.com/jordanveee

 
Welove2break: nová party a nový web

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016