PARTYINFO

 

WELOVE2BREAK

Datum konání:
01.12.2006 - pátek
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
main stage - Ban Ban (bra) feat. MC Kraft (uk), Marcco, Blulajta
2nd stage - Eddie, Misha.N, Steny
Popis:
vstup 99 czk
Line-up:
1st stage
21.00 – 22.30 ?
22.30 – 00.00 Marcco
00.00 – 02.30 Ban Ban + Mc Kraft
02.30 – ??.?? Blulajta

2nd stage
21.00 – 22.30 Misha.N
22.30 – 00.00 Steny
00.00 – 01.30 Eddie
01.30 – ??.?? Misha.N
 
 
Ban Ban už tento pátek v 7. Nebi

Welove2break s hrdostí přiváží do Brna nejoblíbenějšího zahraničního dnb DJ v České Republice, syna Freda Flinstona :) ... akrobatického ...DJ Ban Bana. Ban Ban nepotřebuje ve střední Evropě více představovat, neboť to je území naprosto dobyté tímto úžasným turntablistou/DJem. Ban Ban přiletí do Evropy opět v prosinci na řadu vystoupení po Evropě, zahrnující ĆR, Rakousko, Německo, Holandsko, Maďarsko a Anglii.

V ČR to budou jen dvě vystoupení, první v Brně @welove2break v 7. nebi 1. 12. a druhé aquaphonic v Liberci 26. 12. Vystoupení v Brně bude repríza "Ban Bana (Bra) & MC Krafta (UK)" z loňského roku v květnu. Mnozí jistě dosvědčí.

MC Kraft je jednadvacetiletý Drum and Bassový MC z Londýna.  Od svých třinácti let rozvíjí svůj jedinečný a osobitý styl. Od té doby reprezentuje Drum and Bass po celém světě, jak nejlépe umí. Jeho první kroky vedly do londýnského Pirate Radio, kde se objevil na Renegade FM a postupně s pravidelností na Pressure FM, Rampage FM, Face FM a nakonec Flight FM 101.5 a Ruud Awakening 104.3. Vystupoval také na internetových stanicích jako UKRumble, London Live a Direct, vynikající Pyro a v současnosti ho můžete pravidelně slyšet v proslulé Grass Roots Grow Show jako člen Grass Roots Fam. Tento pořad je sponsorován THTC a je k slyšení každou úterní noc od 20 - 22hod. Je vysílán do celého světa přes WorldFM. Do Grass Roots Fam patří Mc Sense, Dj Stealthy, Dj M-Pire, Jackson a obrovská spousta dalších.

Kraft vystupuje pravidelně v UK a v zahraničí od té doby, co se objevil na hlavním scéně v One Nation v Německu ve věku 18ti let. Od té doby se do Německa už několikrát vrátil a také vystoupil v zemích jako je Portugalsko, Kanada, Rakousko a Česká Republika. V současnosti je to MC s neocenitelnými zkušenostmi, které mu pomáhají postavit ho do popředí Drum and Bass Mcingu. Kraft vystoupil na...One Nation, Breaking Science, Pyromaniacs, Best of British and Rollercoaster a dalších. Díky jeho inteligentnímu a srozuminetnému stylu v kombinaci s jeho nenapodobitelným projevem vyčnívá z nesmyslného a bezvýznamného davu a obyčejných umělců. Drum and Bass volá po schopných a vyzrálých MC, aby vedly scénu správným směrem soustředěným pouze na obsah a přednes. Kraft toto všechno a další splňuje.

A co do budoucna? Drum and bassový Kraft se ohlíží po spolupráci s různými umělci z celého světa a pokračuje ve vývoji věcí kupředu. V současnosti spolupracuje s dnes nejžhavějším brazilským produktem DJ Ban Banem a po jeho boku se představuje na britských a dalších zahraničních vystoupeních. Kraft také začal nový Hip Hop projekt s MC Sense z THTC, který je přirozený vypravěč, který umožní lidem jiný pohled na něj jako MC a jako umělce. Byl vyhlášen “MC měsíce” v listopadu 2005 v Knowledge Magazine a toto dokazuje jeho vývoj jako MC a jeho význam na scéně.


Party Welove2break má i druhou stage. Zajímalo by vás, kdo na ni zahraje? Všichni DJs, kteří se na ni představí jsou residenty Magic Café, luxusního podniku v Přerově, kde se hraje pouze vocal house. Takže jak se dá očekávat, 2. stage se na rozdíl od 1. drum`n`bassové ponese v rytmech house. Začneme pěkně od začátku:

DJ Eddie se pouštění desek věnuje od roku 1993, kdy začínal na diskotékách, hrál po celé Moravě a stal se DJem radia Apollo. V roce 2000 přišel v jeho životě zlom, přestěhoval se do Švýcarska, kde 3 roky žil a začal hrát funky vocal house. Ve Švýcarsku si zahrál v mnoha klubech po boku mnoha světových jmen, a po návratu do ČR nemá o hraní nouzi, hrává pravidelně v klubech jako jsou Duplex, Fabric, Mecca a dalších. Pokud jste neměli možnost DJe Eddieho ještě slyšet, tak na WeLove2Break máte skvělou šanci.
 
DJ Misha.N je doma v klubu 7.Nebe, kde se party WeLove2Break odehrává a je také organizátorem druhé stage. Hraje zde pravidelně všechny neděle a žádná větší akce v tomto klubu se bez něj neobejde. Mimo to si běhěm 2 let, co se věnuje DJingu zahrál v mnoha klubech po celé Moravě. Krom 7.Nebe a Magic Café je také residentem boskovického DD clubu. Výběr hudby kterou hraje je opravdu vytříbený, hraje od vocal house až po electro house, ale vždy velmi svižně a zábavně a hlavně tracky s dobrým nápadem. Více na www.myspace.com/djmishan.


DJ Steny
se hraní věnuje něco přes 3 roky, spolu se svým učitelem DJem 100upou procestovali snad celou republiku a tak si zahrál i v takových klubech jakými jsou pražské Vertigo, ostravský Fabric, olomoucká Varna a v mnoha dalších. Mezi jeho nejoblíbenější producenty patří Sebastian Ingrosso, Steve Angello a Eric Prydz… Stejně jako DJ Misha.N hraje několik stylů a to: funky-, vocal-, filter- a electro-house.

Na tomto dílu WeLove2Break určitě bude co poslouchat a na co tančit, určitě se za námi na zadní stage přijďte podívat…

www.welove2break.com
www.myspace.com/welove2break

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016