PARTYINFO

 

SUPASTYLIN'

Datum konání:
11.11.2006 - sobota
Místo konání:
Zlín - Velryba Music Bar
DJs:
Sunteem Crew (sunteem.com), Ba2s (ex chaozz), Cluster (2step.sk), Sunrise vs. Sukowach, MCs alx, Akea, Andre
Info:
http://www.supastylin.info
info@supastylin.info
Popis:
vstup zdarma
 
 
Hiphop, r'n'b a 2 step na akci Supastylin' ve Zlíně
Přinášíme vám biografie DJs, kteří se představí 11. listopadu na zlínské party Supastylin.
 

Sunteem Crew  - biografie

Pod názvem Sunteem se skrývá jeden z mála českých týmů tým producentů, dýdžejů, MCs a také promotérů, kteří se specializují na stále aktuální zvuk UK Garage a 2step. Na českou hudební scénu se dostali v roce 2002 a od té doby si bezpečně potvrdili postavení progresivních hudebníků. Sunteem Crew tvoří Akea, Sukowach, Alx, Trix, Sunrise a Andre.

Vlastní tvorbu Sunteem hraje pražské Rádio 1 nebo zlínské Kiss Publikum. Členové formace Sunteem crew považují za mimořádný úspěch party UK Shakedown v klubu The Mud v Bognor Regis na jihu Anglie v říjnu 2005, kde zazněly jejich tracky a anglické publikum si to patřičně užilo!

V Sunteem se vystřídala spoustu muzikantů a zpěváků. Do týmu patří třeba MC alx, který je hvězdou pražských UK garage večírků. Pravidelně vystupuje v klubech Back Doors, L'Enfer Rouge, na houseboatu Bukanýr, slyšet byl v klubu Radost FX po boku slavného MJ Colea.

Sunteem Crew mohli vidět v klubech i na festivalech u nás i na Slovensku. Několikrát se předvedli v pražských klubech a to v plné sestavě dvakrát na jaře 2005, aby nejprve vrátili svěží vítr do plachet české 2stepové scéně na párty Sambucca v klubu Rubyz, kde rozhýbali plný klub. O měsíc později dorazili na party Magnetic v klubu Abaton. V roce 2006  se opět sešli na legendární party Sambucca klubu Jet set i s novou posilou MC Andre, o měsíc později zavítali do klubu Madonna. Famózní byl letošní i večer v pražském klubu Roxy, kde si zajamovali živě po boku celosvětově známých The Wideboys z Anglie.

Více na www.sunteem.com


DJ Cluster - biografie

Na první party vyrazil snad někdy v roce 1994 v Bratislavě do prostoru pod skálu vedle Dunaje, nad kterou se majestátně tyčí hrad. Tam nasával kvalitní hudbu různých stylů od house a techna až po breakbeat a drum´n´bass. Časem se ukázalo, že jeho srdci jsou nejbližší breaky a hutné basové linky a hudební styly 2step a UK Garage, ovšem stejně tak dokáže zahrát pěkně řízný drum´n´bass nebo naopak hot r´n´b set.

Od začátku aktivního hraní v roce 2000, s deskami stihl  už procestovat skoro celé Slovensko. Od Huemenného až po Trenčín a od Zvolena a Banskej Bystrice až po Dunajskú stredu. Jeho DJské umění už mohli zakusit i v klubech v zahraničí – v rakouské Vídni, v Čechách v Praze, Zlíně nebo na Festivalu Trnobraní Open Air.

V Bratislavě ho můžete slyšet pravidelně v klubu Radosť na party 2step2nite.

Více na www.2step.sk

Top5:
Scandalous Unlimited: Watford Weather
Wideboys Feat Dennis G: If You Wanna Party
Ed Case : Blazin'
Wideboys, The: Pirate Selectas Ep
Ed Case Feat Shelley Nelson: Something In Your Eyes (2006 Refix)


DJ Ba2S – biografie

Pražský DJ a producent DJ BA2S hraje nepravidelně od roku 1994 a je úzce zaměřen na hiphop. Jako DJ působil v kapele Špatnej Wliw, jako MC se nejvíce proslavil s legendární hip hopovou kapelou CHAOZZ se kterou prodal v devadesátých létech desítky tisíc hudebních nosičů!!! Tento rekord zřejmě již nikdo v české republice na hip hopové scéně nepřekoná. Momentálně se zaměřuje na party DJing a jeho oblíbené hudební styly jsou underground, 90’s rap, blunted beats a jak sám s oblibou říká: „úlety všude možně“. Nedávno se podílel coby producent na tracku Special ilúzia svet nadějného slovenského rappera, který se ukrývá pod přezdívkou Mec Vrabec.

Více na www.ba2s.com

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016