PARTYINFO

 

BROKEN END

Datum konání:
27.10.2006 - pátek
Místo konání:
Trutnov - Newend
DJs:
Philip TBC (shadowbox.cz), Cyberpete (dk-dj),
Matix (sub.square), Trifid (dk-dj), RockSuck
Popis:
start 20:00, vstup 80 czk
 
 
Philip TBC na Broken End v Trutnově
Na akci Broken End přijal pozvání ostřílený matador a stálice české polámané scény DJ Philip TBC a jak již samotný název akce napovídá, celé dění se uskuteční v trutnovském klubu NewEnd v pátek 27.10.
 

Po prázdninové odmlce jsme se rozhodli pro vás připravit další veselici v duchu rychlých beatů. Jednat se bude zejména o Jungle/DnB, ale tento večer uslyšíte i styly breakbeat a tekkno.

Celou akci odstartuje svým šťavnatým breakbeatovým setem okořeněným nesčetnými scratchy DJ Trifid. Jako další představí svou vizi drum´n´bassu DJ Cyberpete a splní tak roli rozehřívače před hlavní hvězdou večera, kterou nebude nikdo jiný nežli Philip TBC. Filip patří mezi špičku české DnB scény a je zárukou kvalitního hudebního zážitku každé podobné akce. Ve své show na 3 gramofony, ve které do drum´n´basu s přehledem mixuje další styly jako jsou breakbeat, hip-hop nebo tekkno okořeněné přesným scratchingem, už nadchl nejednoho hudebního fajnšmekra.

DJ Matix bude tím dalším, kdo se chopí gramofonů a ukáže všem přítomným zač je toho loket svým nekompromisním tvrdým stylem plným neurofunků, kterého je vášnivým představitelem. O závěr se postará náš host DJ RockSuck v lehčím tekkno setu, který všechny přítomné nasměruje přímo do postelí.

Hudební klub NewEnd vás přivítá svým příjemným prostředím, kde naleznete fotbálky, šipky, dva bary s lidovými cenami, točeným pivkem a teplými a studenými pochutinami.


Soutěž o 2x2 vstupy na PhilipaTBC

Pro ty kdo by rádi vyrazili 27.10. do trutnovského klubu NewEnd na PhilipaTBC zadarmo tu máme soutěž o 2x2 volné vstupy. Své odpovědi spolu s celým jménem a adresou zasílejte na mail cyberpete@dk-dj.com nejpozději do středy 25.10. do 17hod.

Otázka: PhilipaTBC bezpečně poznáte podle jeho charakteristických a) tenisek b) prstenů c) dredů.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016