PARTYINFO

 

ULTRATECH

Datum konání:
24.11.2006 - pátek
Místo konání:
Velké Meziříčí - Excalibur
DJs:
Christian Fischer (definition rec., de), Clodagh (carl cox, irl),
Schimek (intertec, pl), Zygy (mosp.info), Axiom (mosp.info)
Info:
http://www.mosp.info
zygy.mosp@post.cz
 
 
Christian Fischer na Ultratechu ve Velkém Meziříčí
24. 11. 2006 se v klubu Excalibur ve Velkém Meziříčí uskuteční jubilejní desáté pokračovaní techno večírku s názvem Ultratech.
 

V minulosti již na tuto klubovku agentura MOSP dovezla takové hvězdy elektronické hudby, jako Regis, Preach, Hardcell, Mark Broom a další. Samozeřejmě ani désáté pokračování nezůstane nijak pozadu a vystoupí na něm hned tři zahraniční DJs!

Jako headliner se představí u nás velmi populární umělec původem z německého Lipska, zakladatel labelu Definiton records, zkušený DJ a producent, který si svým funky technem podmaňuje davy na těch největších světových festivalech a v současné době zažívá nejúspěšnější období své kariéry - Christian Fischer!

Toto osvědčené jméno určitě skvěle doplní Djka, která bude v Česku vystupovat vůbec poprvé. Až z dalekého Irska budeme mít tu čest přivítat Djku Clodagh. Tento party šílenec za gramofony mimo jiné úzce spolupracuje s Carlem Coxem, který ji osobně požádal, aby vystupovala po jeho boku na turné po Evropě. Od roku 2002 vyhrála spoustu Djských soutěží (Cyberdog, Ascension, Techno Competition) a například Mr. C o ní řekl, že má stejný potenciál jako Carl Cox. Djku Clodagh si stoprocentně zamilujete.

Dalším hostem bude rodák ze Slovenska, který žije již šest let v Polsku - Dj Schimek. Tento zkušený a momentálně na Slovensku hodně žádaný DJ, se již představil snad na všech větších klubových akcích a festivalech u našich východních sousedů. Můžete se těšit na jeho zajímavý electro - techno set.

Celý line-up doplní rezidenti tohoto večera DJ Zygy a DJ Axiom z agentury MOSP.

Těšíme se na Vaši návštěvu 24.11.2006 v klubu Excalibur.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016