PARTYINFO

 

MONKEY PARTY

Datum konání:
10.11.2006 - pátek
Místo konání:
Dolní Benešov - KD
DJs:
Lucca, Martin Gredner, Hyde, Roman Chmiel
Live:
Puding Paní Elvisovej (sk)
Info:
http://www.sk4pro.com
tomas.gebauer@acropolis.cz
Popis:
start 20:00, vstup 130/150 czk
 
 
Monkey party s Luccou tento pátek v Dolním Benešově

Stylová rozmanitost, to je hlavní myšlenka taneční oslavy Monkey party, která na rozdíl od ostatních jednostranně stylově zaměřených akcích,  přivádí v jeden den na jedno pódium (a pod pódium) vyznavače různých tanečních stylů.

Hudební rozmanitost přinese především živé vystoupení slovenské pop-tanečně-hip-hop-funky-happy-housové formace Puding Paní Elvisovej. Jejich odlehčená až živelná show vždy dodá celému večeru neopakovatelnou atmosféru. S aktuálním albem Automati se představí poprvé na Severní Moravě. Očekávanou hvězdou večera je pak DJka Lucca, která je v tomto regionu naopak velice známá a populární. Těšme se na její set a na její pověstný kontakt s publikem. Fanoušci progressive si přijdou na své při vystoupení DJe Martina Grednera a spíše housem a snad i minimálkem bude bavit DJ Hyde. Celou akci zahájí svým housovým setem Roman Chmiel a aby toho stylového mišmaše nebylo málo, chystá se ještě jedno techno překvapení v podobě velmi dobře známého a ostříleného DJe. Kdo to bude, se dozví ti, kteří přijdou. Stejně tak, jen ti, kteří taneční oslavu navštíví, si budou moci odpovědět na otázku: "Je možné dát tohle všechno dohromady?"

speciality: Pro prvních 300 účastníků bude připraven uvítací Welcomedrink JimBeam & CocaCola ZDARMA!
K hlavním specialitám, které připravil Jim Beam Music, patří originální dárky : lahev Jim Beam, péřová vesta Jim Beam, zapalovač Zippo Jim Beam, pánské/dámské oblečení Represent a jedinečné pánské/dámské oblečení UNIKAAT. To vše je možno získat v popůlnoční dražbě u stánku Jim Beam za vámi sesbírané Jim Beam LOVE, které obdržíte vždy při zakoupení Jim Beama v jakékoli variantě.

V nočních hodinách bude připravena kyvadlová doprava z místa konání akce směrem do měst Opava, nebo Ostrava-Poruba.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016