PARTYINFO

 

3 ROKY WONDERBEATU

Datum konání:
11.11.2006 - sobota
Místo konání:
Solec - Na statku
DJs:
Lucasch (srobe), Misiek (pl), Bába, Joe Joy, Efotan, Crash (all Wonderbeat)
2nd DnB stage: Migma + Zion (morphonik), Afroger, guest
Info:
http://www.wonderbeat.tk
djbaba@post.cz
 
 
Wonderbeat slaví třetí narozeniny
Wonderbeat agency oslaví ve dvou nadcházejících akcích svoje třetí narozeniny.
 

První akcí, která proběhne v sobotu 11. 11. vracíme naše narozeniny do starého známého a ověřeného prostoru: experimentální prostor bývalého divadla Na statku v Solci u Mnichova Hradiště. Na sobotu 11. listopadu jsme si do tohoto undergroundového prostoru daleko od civilizace připravili krom djs z Wonderbeat bookingu i několik hostů.

Úderem dvacáté hodiny se rozezní muzika, jaká nebudeme prozrazovat. Buď si ji přijďte poslechnout, nebo pokud budete mít to štěstí, že budete jako každý třetí návštěvník, tak si ji poté budete moci vychutnat doma, v autě, nebo kde Vás napadne :-) Od 21. hodin vystoupí náš první host a začne nám narozeniny rozjíždět ve stylu electra, techhouseu a techna. Bude jim dj Misiek z Polska. Poté se za gramofony objeví první Wonderbeat dj. Dj Bába začne večer směřovat k techno rytmům. Od půlnoci si budete moci vychutnat set našeho hlavního hosta z agentury Strobe. Dj Lucasch začne pěkně přidávat do kotle a nenechá Vás chladnými. Poté budou již gramofony patřit zbytku Wonderbeat djs. Pořádným technem a jeho oblíbenými scratchi bude pokračovat dj Efotan. Aby techna nebylo tento večer za sebou moc, tak je v line-upu po Efotanovi připraven dj Joe Joy. Electro je jeho krevní skupina. Večer uzavře na hlavní stagei náš techno a schranz dj Crash.

Připravili jsme si pro vás i druhou mini stage. Drum and Bass Vám zde budou servírovat zástupci mladoboleslavského soundystému Morphonik Harampade dj Migma a Zion. Dále vystoupí Afroger, plus místní djs.

V sobotu se na Vás těšíme na Solci na našich narozkách. Druhá narozková párty proběhne v Mladé Boleslavi na Rychtě a to ve čtvrtek 16. 11. V pátek máme státní svátek, tak si přijďte užít prodloužený víkend :-)


Doprava: Mladá Boleslav -> Bakov nad Jizerou -> Kněžmost -> Soleček -> Solec (Z Kněžmosta se dáte směrem na Soleček (Sobotku nebo Jičín), za Solečkem první odbočka vlevo směrem na Solec. Přijedete do vesnice Solec po kamenité silnici, ta se bude stáčet doprava nahoru, zde bude poslední odbočka doprava vedoucí přímo k objektu "experimentální prostor bývalého divadla Na statku". Vyjedete malý kopeček a jste tam .)


Biografie dj Lucasch

Je zakladatelem a majitelem agentury Strobe, která se zabývá party promotion a bookingem. DJingu se věnuje od roku 1999. Působil jako rezident v klubech Quadro, Šantán, Mír a Prison Clubu v Německu. V současné době je rezidentem klubu Euro v Hluku. Z producentů jsou jeho oblíbenci Anderson Noise, Valentino Kanzyani, Marco Bailey, Renato Cohen, Mistress Barbara, Misjah atd. Zahrál si na spoustě klubových akcí po celé moravě ale také v čechách a na Slovensku, např. v klubech Roxy Praha, Paradogs Praha, Účko Bratislava, Metroklub Šala, Barumba Olomouc, Fabric Ostrava a na větších akcích jako např. Hradhouse 2002, Hradhouse 2003, Apokalypsa, Ibiza Night, Golden Techno, Ruhr In Love 2004 (D), Summer Trip 2003 (D), E-Lake Festival 2004 (L), Stereodrome (SK). Zahrál si v nejlepších klubech v Německu, Rakousku, Belgii, Slovinsku, Lucembursku, Švýcarsku, Polsku, Bulharsku, Slovensku po boku djs jako např. Marco Bailey, Umek, Adam Beyer, Rush, Dave Clarke, Chris Liebing, Marco Carola, Sonique, Moguai, Tomcraft, Inigo Kennedy, Preach, Takaaki Itoh, Marusha, Jay Denham, Marco Lenzi, Toni Rios, Kay D. Smith, Nils Hess, atd. V současné době se prezentuje na parties groovy melodickým technem.


 Kapacita: 400 partypeople | Prostor otevřen: 20:00 | Začátek akce: 21:00 | Vstupné na místě: 90,- Kč

 Co je dále připraveno: fotbálky, kulečník, každý třetí návštěvník obdrží dárek :-)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016