PARTYINFO

 

LEVI´S FASHION HOUSE PARTY

Datum konání:
18.11.2006 - sobota
Místo konání:
Plzeň - House of Blues
DJs:
Lucky Lucaso & Uwa, Marwin Shamma, Molczik
Info:
info@djmolczik.com
 
 
Lucky Lucaso a Uwa v plzeňském House of Blues

Ano je to tak. Hvězdy z obálek časopisů, DJové, které znají i lidé, kteří v životě žádného DJe neviděli, rezidenti nejznámějšího a zároveň nejdiskutovanějšího českého klubu Duplex, kontroverzní baviči a přitom vyznavači kvalitní houseové muziky dorazí v sobotu 18.11. do Plzně!

V tento den (18.11.) se rozjede v plzeňském klubu House of Blues (Černická 10) exklusivní party Levi´S Fashion House Party, kterou jak už sám název napovídá podporuje známá módní značka Levi´s. Těšit se tedy můžete na téměř tří hodinovou show dua The Kaos Boys, což jsou již zmínění djové Lucky Lucaso a Uwa, během které proběhne i módní přehlídka firmy Levi´s, různé soutěže o ceny a další taškařice.

Celý program budou uvádět sami pánové, takže nemůže být pochyb, že o zábavu bude postaráno. Hudebně se party zaměří na styly house / progressive / electro / minimal a vedle The Kaos Boys se objeví i místní střelci DJ Marwin Shamma a DJ Molczik.

Co dodat? Snad jen, že lístky budou v předprodeji za 120,- Kč a předprodej je možný v Houseof Blues na baru (Černická 10, Plzeň) a ve Vlasovém Studiu Dany Molcarové (Tylova 34, Plzeň), a to od pondělí 6.11. Start celé akce je ve 21:00, ale dveře otevíráme již v 19:00. A pozor! Prvních 100 návštěvníků dostane u vstupu dárek od portálu Culturebeat.cz.

Tak 18.11. na viděnou.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016