PARTYINFO

 

THE HARLEM GOSPEL SINGERS & BAND

Datum konání:
10.12.2006 - neděle
Místo konání:
Praha - Kongresové centrum
Live:
The Harlem Gospel Singers & Band
Popis:
vstup 690 czk až 1290 czk
 
 
The Harlem Gospel Singers míří do Prahy
Energická hudební lahůdka v podobě The Harlem Gospel Singers & Band míří do Prahy.
 

"Gospel je radost, protože má ducha a toho při zpěvu cítíte. Stejného ducha cítím, když jsem dnes na pódiu. Cítím to, když zpívám. Tečka. Dávám lidem radost a oni to cítí."
James Brown

The Harlem Gospel Singers & Band v čele s Queen Esther Marrow se svou světově proslulou show gospelu, jazzu, blues, R&B a soulu vystoupí 10. prosince v 19 hodin v Kongresovém Centru v Praze. Stane se tak v rámci evropského turné ku příležitosti patnáctých oslav založení tohoto energií nabitého hudebního uskupení. V Praze vystoupí s výpravnou show Let the Good Times Roll!, kterou režíruje slavný režisér David H.Bell z Broadwaye. Uměleckou část má na svědomí fenomenální pianista a aranžér Anthony Evans.

Diváci se mohou těšit na hudební lahůdku, která je určitě zvedne ze židlí a vystoupení budou jistě opouštět nabití pozitivní energií. Hlavní hvězdou je nekorunovaná královna gospelu Queen Esther Marrow, někdy přezdívaná jako srdce a hlas The Harlem Gospel Singers. Během její bohaté kariéry se stala živou legendou. Pro hudební svět ji objevil Duke Ellington a spolupracovala a vystupovala s takovými jmény jako jsou:  Harry Belafonte, Ella Fitzgerrald, Ray Charles, Bob Dylan, Chick Corea a B.B.King. Američtí prezidenti Reagan, Clinton, Bush a Britská královská rodina si nenechali ujít její vystoupení. Za největší čest považuje několik vystoupení pro papeže Jana Pavla II.

Vystoupení se koná v Kongresovém Centru Praha. Lístky na koncert jsou k zakoupení v síti Ticket Art a Ticket Pro, ve čtyřech cenových relacích (690 Kč, 990 Kč, 1290 Kč až po VIP za 1690 Kč).

Koncert přináší agentura WTF Entertainment ve spolupráci s agenturou GSMA. Více informací naleznete na www.GSMA.cz

The Harlem Gospel Singers
Přesně před patnácti lety Queen Esther Marrow, Michael Brenner a Roseanne Kirk spojili své síly, aby společně nalezli nejtalentovanější zpěváky a muzikanty. Společným cílem a snem bylo představit mezinárodnímu publiku všechny charakteristické aspekty gospelu v nově komponované hudební show, což se jim daří na výbornou.

Harlem, divoká a pulzujcí čtvrť New Yorku s více než čtyřmi sty kostelními sbory, které je kolébkou afro-americké kultury, dalo název nově vzniklému uskupení umělců. The Harlem Gospel Singers. Queen Esther Marrow nedávno obdržela prestižní cenu Elly Fitgerald za celoživotní dílo.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016