PARTYINFO

 

RUBICON NIGHT

Datum konání:
24.11.2006 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Padrť, Machine Funck, Matoa
Live:
Project Anhedonia
Popis:
start 22:00, vstup 50 czk
Line-up:
22:00 - 23:00 - Reznyk
23:00 - 01:15 - Project Anhedonia
00:15 - 02:00 - Machine Funck
02:00 - 03:30 - Matoa
03:30 - 05:30 - Padrť
 
 
Rubicon Night už tento pátek v Liquidu
Už tento pátek proběhne v libereckém Liquidu Rubicon Night.
 

Chcete slyšet temnou experimentální elektroniku? Nebo naopak dáváte přednost electro breaku? A co si poslechnout dubstep přímo od průkopníka tohoto stylu v ČR? Zkusím ještě jednu možnost.  Co takhle tvrdou industriální techno jizdu? Že si nemůžete vybrat? Vůbec nevadí protože RBCN crew pro vás připravili mejdan, kde všechny tyto styly mužete slyšet na jednom podiu za jednu noc. Line Up je sestaven z velmi kvalitních jmen a mistrů ve svém oboru, proto v pátek není lepší volba než navštívit Liberecký klub Liquid na party Rubicon Night.

Project Anhedonia - byl založen koncem léta 2004. Jeho jedíným členem je Vojtěch Smetana, který stojí za veškerou produkcí svých tracků. Tento 23letý hudebník pochází z prahy a elektronickou muziku tvoří již od svých 15ti let. Styl a zvuk projektu anhedonia se dá označit jako temná experimentální elektroniky s prvky iDM, ambientu a industrialu. Hudba tvořená počítačem, inspirována cyberpunkovýmy vizemi a astrálními výlety. Po dlouhém hledání se ve zvuku a osvojování si prostředků ke tvorbě, vyšlo první album tohoto projektu na slovenské značce Aliens production v limitovaném nákladu 500 ks. Od té doby uběhl skoro rok a v současné době se pracuje na novém materiálu pro nové album.
www.myspace.com/projectanhedonia

Padrť - Reznyk & Dialect - 2 decks + ableton Live (RBCN, AON) - Dialect mluví tvrdě, rychle a srozumitelně, akorát má zvláštní Dialect. Používá jak nové trendy, tak starší, zaběhnuté slovní hříčky. Reznyk s sebou přinese spoustu knížek různých žánrů a nálad a hned začne Dialectovi skákat do řeči. K jejich rozhovoru se dají přiřadit synonyma pestrost, náladovost, živelnost a čtivost. Zazní slova jak veselá, tak ponurá a člověk neví, jaká nálada bude následovat za chvíli, ale může očekávat, že půjde o modlitby, chorály, básně a hlavně kázání.
www.rbcn.wz.cz

Machine Funck - Nailer & Abu = 2 decks + Roland 303, 707, 808 + looper - Spojení lidí a strojů dává vzniknout fůzi elektronické muziky. Základ sestavy tvoří gramofony, ale u nich sranda rozhodně nekončí. Samplery, efektory, synthy, vocoder, další gramofony a mixáky - to vše spojené v jeden fungující a pulzující celek, ze kterého se linou zvuky nadčasové elektronické hudby z celého světa, od pomalých baladických pohádek až po agresivně rozjeté roboty. Nebo také on-line remixing.
www.machinefunck.info

Matoa - jeden z průkopniků nového londýnského stylu dubstep v Čechách, vítěz Dj Champu 2003, pouští nejnovější pecky undergroundové garážové scény. Předtím, než objevil londýnské podsvětí, se věnoval 5 let rychlejšímu drum and bassu. Při hraní klade důraz na variabilitu výběru desek a nekompromisní nával spletitých rytmů. Během divoké noci předvede eklektický mix s experimentálními prvky a ladné provedení scratchovacích technik.
www.djmatoa.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016