PARTYINFO

 

SMASH ANEB ŽÁDNÉ S*ANÍ!

Datum konání:
01.12.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Monoide (sk), Kaplick, Saboteur, Monotype (techno.cz), Subsist, Mooris, Click Joe, FH, Machine Funck
Live:
Espion (soma, uk), Anhedonia, Elektrabel, Teapot (sk)
Info:
http://machinefunck.info...
info@machinefunck.info
Popis:
start 21:00, vstup do 22:00 50 czk, poté 90 czk
 
 
Smash: Espion v pátek v Crossu
SMASH aneb žádné s*aní!
Machine Funck připravují další SMASH večírek v pražském crossover klubu Cross. Tentokráte v první prosincový den. Večírek to nebude jen tak ledajaký. Polovina Machine Funck na místě oslaví narozeniny. Co vše bude speciální a co vše si pro nás připravili sledujte v průběhu následujících 32 dní.
 

SMASH aneb žádné s*aní!

special bday edition

Na křídlech rozesmátých mašinek přilétá do naší klubové galaxie další díl vskutku nevídaného intergalaktického mejdánku! Klubovka Smash! je cíleně zaměřená na podporu různých stylů domácí scény a minulá tři pokračování (léto 2005 a jaro 2006) se nesla ve znamení rozjetých českých DJs ve stylech breakbeat, electro, tech- a electrohouse, minimálním vstupným a maximálně ujetou smashin´ zábavou. Tuto tradici dodržíme i při dalších úletech, ale tentokrát se povedl opravdu neskutečný hudební koktejl a na své si přijdou i milovníci minimalu, IDM, taneční elektroniky a liveactů.

Celá noc je pojatá maximálně eklekticky! Lineup nám vybujel jak z divokejch vajec, ale don´t worry, přičísnuli jsme ho pro Vás do luxusní a zdravě extravagantní fazóny. Z té budou vyčuhovat opravdoví mistři ve svém oboru, producenti a djs, pro které je hraní skutečně srdeční záležitostí a kterým jde především o zprostředkování svých emocí, pocitů, fajn nálady a přátelskou atmošku. Kvalitní muzika ale stále zůstává hlavním pilířem. Za jejich zájem jim děkujeme a … no je to prostě rozhodně i jejich akce!

A protože se blíží Vánoce a byli jste na nás celý rok hodní, máme pro vás připravenej originální dárek v podobě koncíku týpka, s jehož deskama jsme to letos rozbíjeli úplně najviac. Nevídaný liveact navíc přislíbil nejznámější český technoproducent, který nám ušije vystoupení doslova na zákázku. Yes! Opravdoví fans - a naše největší podpora - možná už vědí a pro ty máme ještě něco extra, protože v „uniformě“ MachineFunck můžou 1. 12. napochodovat do Crossu úplně zadáčo! Pro všechny pak bude k mání jedinečný a v průběhu léta taky solidně ověřený vynález našich specialistů v oboru A.L.C. - exkluzivní SMASH drink!

A co to hlavní? Co účinkující, co lineup? Ale, ale, moc byste mlsali takle zkraje… budeme Vás ještě chvíli napínat, hihi! Ale těšte se na čtyři živáky a osm djs. Na hlavní směs electra, breaků a IDM, podpořená stylovou videoprojekcí, druhá stage pak bude patřit minimalu ve všech podobách, který v současnosti skutečně posouvá taneční muziku zase o fous dál.

Takže? Zacrossíme na total stylovém crossoveru v klubu Cross, né? Zopakujem to, p**ó? Více info již brzy!!!

www.machinefunck.info

http://www.crossclub.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016