PARTYINFO

 

SPERM SOIREÉ

Datum konání:
24.11.2006 - pátek
Místo konání:
location unknown
Live:
Midi Lidi
Popis:
České Centrum, Rytířská 31, Praha 1
vstup 100 czk
 
 
Warm up na Sperm festival proběhne koncem listopadu
Po úspěšném letošním Sperm Festivalu přichází série akcí v menším měřítku, ale ve stejném duchu.
 

V pečlivě namíchaném koktejlu hudby, umění a zábavy najdete elektronický koncert, dje, audiovisuální projekce i interaktivní instalace. První takový dýchánek se pod názvem Sperm Soireé uskuteční poslední listopadový pátek v nově otevřeném Českém centru Praha, kde propojí prostory zrekonstruované galerie s původním sklepením.

Nabídne živý koncert brněnské elektro naděje Midi Lidi, projekci australského "remixového" filmu Pixel Pirate II, třetí díl série Antenna.UK mapující nejnovější trendy v britské audiovizuální tvorbě a prezentaci domácí interaktivní instalace Open Touch. Program doplní kurátorsky připravené bloky videoklipů a rozjetý eklektický dj set, na místě čekejte speciální světelné dekorace a další vychytávky.

Jako bonus představíme grafiku a první informace o připravovaném druhém ročníku Sperm Festivalu, který se uskuteční na konci února v Praze. Vstup 100 korun na místě. Omezená kapacita, přiďte včas!

Sperm Soireé pořádá občanské sdružení Fórum kulturní diverzity mladých ve spolupráci s Českým Centrem Praha a British Council.

Více informací na
www.sperm.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016