PARTYINFO

 

SOUTHERS

Datum konání:
24.11.2006 - pátek
Místo konání:
Katovice - KD
DJs:
techno stage - Hammersmith, Sheema, Stuka, R.A. Deck, Mike E, Legend Bee, Jacob Mara, The Keeper, Nirthy, Puregen, Wetrix, Pluge, Mr.Point, Twips, Body Bass, Quark, Herry, Steen, Wobr, Jarda Beck
dnb chill stage - Mach, Hanzall, Chito, Yenik, Squid, Flux, Chihury, Fusion, Skypper, Resolut, Awacs, S-cat, Tubus
house stage - Dave Walla & Frenk D, Efendy, Mari, Spirit, Pellican, Swoop, Standokan, Gregy, Byzzon, Fuckeer, Atomhead, Shorty, Al Porn, House Fruit Collectiv, Stone, Jay Le Clair
Popis:
vstup 50 czk
 
 
Reportáž ze Southers na radiu ICM
Dvouhodinovou reportáž z party Southers uslyšíte na internetovém českokrumlovském rádiu ICM. A to konkrétně v pořadu pana Vitamina Speed Train, který se vysílá každý lichý pátek od 20:00h.
 

Nové pořady bořící brány tanečních scén, nášlap otevírájící víkend na českokrumlovském internet rádiu ICM. Pořad číslo one: DE - Dancing Europe: novinkové taneční singly, pohledy do světa hitparád, kulturní informace a jiné postřehy připravuje DJ Tola. Pořad číslo dvě: ST - Speed Train: Rychlovlak tanečních rytmů, setů, mixů, remixů - Club Music, Rave, Techno, Trance, Hard - trance, House, Tech - house a Eurodance, u kormidla pořadu Vitamin Ltd. Pořady ladíte vždy v pátek od 20:00 na rádiu ICM www.radioicm.cz.

Zprávička pro klabery z jihu čech a vysočiny. Nevzpomínám si, že by se v historii konala tak rozsáhlá akce jakou bude jisto-jistě 100% Southers v Katovicích u Strakonic, která s sebou bere na palubu tolik známých DJs a hvězd. Proto nemůžeme opomenout tak báječnou akcičku. Rozhodli jsme se proto, nabídnout vám reportáž a určitě i jistě muziku z hlavní Stage v předem uveřejněném termínu v pořadu Speed Train na rádiu ICM. Jdeme Do To-Ho.

 
Southers: 47 DJs v Katovicích u Strakonic

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016