PARTYINFO

 

SOUTHERS

Datum konání:
24.11.2006 - pátek
Místo konání:
Katovice - KD
DJs:
techno stage - Hammersmith, Sheema, Stuka, R.A. Deck, Mike E, Legend Bee, Jacob Mara, The Keeper, Nirthy, Puregen, Wetrix, Pluge, Mr.Point, Twips, Body Bass, Quark, Herry, Steen, Wobr, Jarda Beck
dnb chill stage - Mach, Hanzall, Chito, Yenik, Squid, Flux, Chihury, Fusion, Skypper, Resolut, Awacs, S-cat, Tubus
house stage - Dave Walla & Frenk D, Efendy, Mari, Spirit, Pellican, Swoop, Standokan, Gregy, Byzzon, Fuckeer, Atomhead, Shorty, Al Porn, House Fruit Collectiv, Stone, Jay Le Clair
Popis:
vstup 50 czk
 
 
Reportáž ze Southers na radiu ICM
Southers: 47 DJs v Katovicích u Strakonic
24. listopadu proběhne v Katovicích u Strakonic mejdan se 47 DJs z Jižních Čech.
 

Tak je to tady! Věci se daly do pohybu a my vám přinášíme onu tolik diskutovanou a slibovanou party, klidně by se dalo říct, vzhledem k pestrosti programu, festiválek, na podporu dění v regionu jižním, námi všemi milovaný republiky český :-)

Podařilo se nám dát dohromady 47 zábavy chtivejch, pouze jihočesko-vysočinskejch djs, kteří maj chuť jít do toho s námi a zúčastnit se tohoto, v naší zemi, ojedinělýho projektu. Dlouho sme si nad výběrem místa konání lámali hlavu a nakonec sme vsadili na osvědčenou kartu, jakou je kulturák v Katovicích u Strakonic. Prostor je pro naše potřeby ideální, jednak proto, že se tam daj umístit tři pódia a taky proto, že při plnym využití, s čímž samo počítáme ;-), je schpen pojmout kolem tisíce návštěvníků.

Hlavní scénou bude tradičně Techno Stage, umístěná v největším přízemním sále, s Djs: Hammersmith, Sheema, Stuka, R.A. Deck, Mike E, Legend Bee, Jacob Mara, The Keeper, Nirthy, Puregen, Wetrix, Pluge, Mr.Point, Twips, Body Bass, Quark, Herry, Steen, Wobr, Jarda Beck.

Na další dvě pódia narazíte v patře.
První z nich menší Dnb-Chill stage s Djs: Mach, Hanzall, Chito, Yenik, Squid, Flux, Chihury, Fusion, Skypper, Resolut, Awacs, S-cat, Tubus.

Druhá větší House stage, umístěná přímo na balkoně nad techno stageí, s Djs: Dave Walla & Frenk D, Efendy, Mari, Spirit, Pellican, Swoop, Standokan, Gregy, Byzzon, Fuckeer, Atomhead, Shorty, Al Porn, House Fruit Collectiv, Djane Stone, Jay Le Clair.

Nakonec to nejdůležitější. Peníze, který na akci vybereme budou jednak sloužit pro poplacení vzniklejch nákladů, s jejichž umořenim nám taky pomůže hlavní partner akce Shock, ale hlavně hodláme zřídit konto, kam výdělek uložíme a v budoucnu za něj opět společně spácháme nějakej vymazlenej mejdánek, co vy na to?

To je zatim vše, my pevně věříme a doufáme, že si to do Katovic přídete všichni pořádně užít, protože správnej jižák si takovouhle akci přece nemůže nechat ujít ;-) čekujte Freeak a hlavně Support South!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016