PARTYINFO

 

FULL HOUSE

Datum konání:
16.11.2006 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Plastik Funk (plastikfunk.com, de), The Kaos Boys (lucaso-uwa.dj), Skala, Mr. Nightingale
Live:
Tereza Kerndlová
Popis:
start 22:00
 
 
Lucky Lucasovi zahrají na narozeninách v Duplexu Plastik Funk
Už tento čtvrtek slaví v pražském Duplexu narozeniny Lucky Lucaso, gratulovat mu mimo jiné budou i Plastik Funk.
 

Srdečně vás zveme na velkou narozeninovou show dje Luckyho Lucase, ale nejen něj, ale i všech, kteří se narodili ve znamení Štír – a těch je v Duplexu opravdu hodně ;)

Těšit se můžete na opravdové hvězdy Plastik Funk. Toto uskupení tvoří netradiční dvojice – Rafael Ximenez z Madridu a Mikio z Tokya. Jejich domovem se stal Düsseldorf z něhož vysílají svou hudbu do všech koutů světa. Na začátku roku 2005, v rámci turné "Privilege World Tour" navštívili kromě takových zemí jako Francie, Španělsko, USA, Rusko i Českou Republiku. Šířili tak velkolepou hudbu i ducha magického ostrova Ibiza, kde hráli po celou letní sezónu a stali se rezidenty v těch nejprestižnějších klubech na ostrově jako jsou Privilege a Space. Dostalo se jim i pozvaní na Sensation White 2005 v Gelsenkirchen Aréně, na které hráli pro více jak 15.000 návštěvníků. Jejich singl Do it right E.P., na kterém se jako producenti podíleli taková jména jako Oliver Klein a Peter Juergens se brzy stala oblíbenou  položkou v playlistech Rogera Sancheze, The Disko Boys, Olivera Kleina a dalších. Jejich remixy pro Toma Novyho i Milk & Sugar se také stali brzy popularními.

Narozeninový line up doplní oblíbení Lucky Lucaso & Uwa, Mr. Nightingale a resident Skala. Živě zazpívá Tereza Kerndlová.

Dekorace, kvalitní zvuk a 20 překrásných tanečnic jsou samozřejmostí ;)


S kartou klubu Duplex vstup zdarma!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016