PARTYINFO

 

DIVERSE EDITION PRESENTS MICHAEL BURIAN SPECIAL

Datum konání:
11.11.2006 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Michael Burian, Loutka, Martin Gredner, Chris Sadler, Dan Cooley, Ian Blond, E-Lite, Ringo
 
 
Michael Burian a Loutka na Diverse Editon ve Fabricu

11. listopadu vypukne ve Fabricu opravdu lahůdková party, která se bude konat pod záštitou společnosti Diverse a klubu Fabric, party Michael Burian Special!

Již název napvídá, že se bude jednat o specialitku, kde kromě české superstar Michaela Buriana uslyšíte opravdouvou, českou elitu house music  společně!

Společně s Michaelem Burianem tedy vystoupí Dj Loutka, Martin Gredner, Chris Sadler, Dan Cooley, Ian Blond, E-Lite a dj Ringo!

Party se bude konat na 2 pódiích a dočkáte se také velice příjemných překvapení, kdy každý návštěvník bude odměněn módním odznáčkem Diverse, každý 10 návštěvník odbrží poukázku Diverse v hodnotě 200 kč a každý 50 příchozí obdrží tričko Diverse!

Tím ale výčet atraktivních cen a odměn nekončí, protože ve spolupráci s radiem Helax a splečností CarTec Group, která zastupuje značku Mini-Cooper můžete vyhrát 20 vstupů na party Diverse Edition, ale také se zúčastnit slosování o hlavní cenu, kterou je Mini-Cooper na víkend zdarma!

Pro ještě větší zábavu budou nachystány heliové balonky, takže pokud toužíte po změně barvy vašeho hlasu, 11. listopadu bude ta pravá chvíle:) Samozřejmě nebude chybět green laser, special light show,  go- go tanečnice a Vj live!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016