PARTYINFO

 

THE DISCO BOYS

Datum konání:
10.11.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
The Disco Boys (de), Lafayette
Popis:
start 22:00, vstup 290 czk
 
 
Rozhovor s The Disco Boys
 
 
Proč jste začali s hraním?

Protože chceme mít možnost představovat svoji vášeň k hudbě dalším lidem.

Kdo(nebo co) představoval vaše hlavní vlivy, kterými jste se nechali ovlivnit?

V první řadě to byly taneční styly a proudy na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let. Hlavně máme na mysli ty pionýry taneční hudby, kteří přitahovali lidi na taneční parket především kvůli hudbě a DJským výkonům. Krásné dívky v klubu v tom hráli až podružnou roli…

Jak si vede současná německá taneční scéna?

Zdá se, že se vše od techna opět vrací k house music. Na druhou stranu nejsme asi ti praví, kteří by měli mudrovat o stavu německé taneční scény už proto, že hrajeme skoro pořád a nemáme tak příliš času navštěvovat akce, na kterých nehrajeme.

Hráli jste všude možně po světě, kde se vám líbilo nejvíc?

Čína pro nás byla velmi exotická, party tam byly navíc neuvěřitelně úspěšné, skoro víc než v našem rodném Německu, kde už ovšem vystupujeme přes deset let. Samozřejmě máme největší fanouškovskou základnu právě v Německu, ale příští rok chystáme velké celosvětové turné, a pak přijde čas položit tuto otázku ještě jednou..

Co plánujete do budoucna?

Jak jsme již řekli, v roce 2007 chceme hrát víc po světě a vedle toho bychom rádi oživili naše DJ sety o více živých vystoupení s nejrůznějšími muzikanty a breakdancery. Hned na začátku roku 2007 vyjde náš nový singl a hned potom další kompilace, která je pokračováním naší úspěšné série.

Těšíte se na své první vystoupení v ČR?

Určitě, ovšem hudba nezná hranic, takže jsme si jisti, že i v Praze si najdeme své příznivce.

Popiště stručně na co se mohou lidé v pátek 10.11. v klubu Mecca v Praze těšit.

Hrajeme mix melodických elektrických zvuků založených na electro music let osmdesátých a nejnovějších tanečních pecek. Někdy s vokály, jindy bez, nikdy minimal, ale dynamicky – každý track přímo vybízí k tanci.
 
The Disco Boys tento pátek v klubu Mecca

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016