PARTYINFO

 

LANGUAGE OF TRANCE

Datum konání:
11.11.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Matamar, Cube, Thomas Coastline
Popis:
vstup zdarma
 
 
Language of Trance opět v klubu Vertigo
Po úspěšném prvním vydání se v sobotu 11. listopadu v pražském klubu Vertigo uskuteční druhý díl klubové noci s názvem Language of Trance, kterou opět pořádají residenti této noci DJové Mark Airman and Mata C.
 

Tentokrát se můžete těšit na opravdu zajímavé hosty.

Nejprve se vám představí talentovaný DJ Cube - nadějný producent a samozřejmě i DJ pohybující se ve vodách stylů progresive a častěji uplifting & energy trance. V současné době připravuje každých 14 pořad Trance In Cube pro rádio Audionet, zaměřený na amatérskou tvorbu a začínající producenty. Díky technologii Final Scratch, kterou při hraní používá, se můžete těšit na skladby, jaké od jiných DJs nikdy neuslyšíte.

Poté vám svůj dvouhodinový energický a procítěný set představí domácí projekt Matamar který za velmi krátkou dobu dokázal rozvířit stojaté vody české klubové scény a jako speciální host přijal pozvání Dj, kterého jste mohli slyšet a vidět naživo na mnoha významných akcí jako byl festival Mácháč 2006 a nebo na akci Paul Van Dyk and Friends v T-mobile aréně a také producent mnoha známých songů které můžete znát z vysílání Dance radia; a to Thomas Coastline z Crash Dj Teamu, který vám představí svůj nejnovější trance sound.

Vstup na tuto akci je jako obvylke zdarma, takže pokud si chcete vychutnat kvalitní hudbu ve velmi příjemném prostoru klubu Vertigo tak si přijdte poslechnout jak zní opravdový Language of Trance.

www.languageoftrance.com
www.matamar.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016