PARTYINFO

 

CZECH DANCE - REVOLUTION

Datum konání:
17.11.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
L´Sada, Carrione aka Diesel Phunk, Nifty, Daun, mEN, Matthew vs. Finidi feat. Car-L (drums)
Popis:
vstup zdarma
Line-up:
Matthew+Finidy 21:00
mEN 22:00
Nifty 23:30
Daun 01:00
Carrione 02:30
 
 
Czech Dance – Revolution v klubu Vertigo
Czech Dance - Revolution: 17. listopadu ve Vertigu
Hudební revoluce proběhne na den přesně sedmnáct let po událostech sametové revoluce. Hlavním centrem událostí však tentokrát nebude Národní třída, ale nedaleký klub Vertigo. Připravme si transparenty a vyražme.
 

Přesně před 17 lety proběhly významné události, které se nesmazatelným způsobem zapsaly do dějin tehdejší Československé republiky a nyní se schyluje k dalším událostem, událostem hudebním, které nehodlají nechat žádného clubbera chladným.

Co se na páteční noc s datem 17. listopadu 2006 v pražském klubu Vertigo chystá? Už nyní můžeme prozradit, že zde vystoupí celkem 5 djs, jedno djské duo a živá drum performance. Hudebně-revolucionářské srdce noci bude tlouct v pravidelném rytmu progressive, trance a house a vstup do centra revolučního dění je jak jinak než zdarma. O smyslná oka všech dorazivších protestujících se postará virtuální tanečnice.

Výše jsme prozradili co vše se bude v pražském klubu Vertigo dít, ovšem neprozradili jsme, kdo budou ti hudbu hlásající revolucionáři. Hlavním hostem večera bude nová tvář bookingu Czech Dance, ovšem jinak velmi zkušený dj a v minulosti i moderátor rádia Kiss Publikum L´Sada, kterého doprovodí neméně zkušený Carrione aka Diesel Phunk, jež v minulosti byl rezidentem v pražském klubu Mecca na noci Meccamix a v poslední době aktivně spolupracuje např. s mexickým rádiem Masmusic či klubovou scénou v německém Ambergu.
Dalšími tvářemi noci budou dj zaměřující se výhradně na práci v počítačovém prostředí, tzv. PC Djing, dj Nifty, zkušený a hlavně vždy usměvavý dj se smyslem pro atmosféru dj Daun a v neposlední řadě dj mEN.

Ovšem tímto nabídka noci stále nekončí, protože si pořadatelé noci Czech Dance – Revolution pro návštěvníky připravili hned dvě speciality v podání djského dua Matthew + Finidi a rytmické performance v podání Car-La, který je znám svými živými vystoupeními využívající bubnu nejčastěji s Josefem Sedloňem. Perličkou je, že v dávné minulosti Car-L vystupoval společně i s djem Carrione aka Diesel Phunk, tudíž se v tomto směru jedná o společné vystoupení po více jak šesti letech.

Revolucí za šťastné zítřky Czech Dance – Revolution!

www.czech-dance.com
www.vertigo-club.cz
www.djcarrione.com 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016