PARTYINFO

 

CZECH DANCE - REVOLUTION

Datum konání:
17.11.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
L´Sada, Carrione aka Diesel Phunk, Nifty, Daun, mEN, Matthew vs. Finidi feat. Car-L (drums)
Popis:
vstup zdarma
Line-up:
Matthew+Finidy 21:00
mEN 22:00
Nifty 23:30
Daun 01:00
Carrione 02:30
 
 
Czech Dance – Revolution v klubu Vertigo
V pátek 17. listopadu se v pražském klubu Vertigo uskuteční mejdan s názvem Revolution. Úplně zdarma tak můžete slyšet tým DJů ve složení Carrione aka Diesel Phunk, Nifty, Daun, mEN, Matthew a Finidi. Přinášíme přesný line-up a podrobné info o všech vystupujících.
 

Revoluční datum 17. listopadu je na spadnutí a sním i hudební revoluce  v pražském klubu Vertigo. Prožijme novou revoluci přesně sedmnáct let po událostech roku 1989.

Pražský klub Vertigo sídlící v Praze 1 v Havelské ulici 4 se již tento pátek promění v hlavní revolucionářský stan, kde bude hrdě tepat srdce revoltující mládeže v rytmu progressive, trance a house pod taktovkou celkem 5 djs, jednoho djského dua a živé performance. Vstupné pro revolucionáře zdarma. Samozřejmě nesmíme zapomenout na povzbuzení v podobě virtuální tanečnice.

Roušku tajemství o dění revolučního večera jsme již poodhalili, ale nyní vše získá konkrétní podobu, protože den D se kvapem blíží. Kdo všechno se pro tento večer ujme slova na hudební tribuně?

DJs v čele revoluce

Carrione aka Diesel Phunk (www.djcarrione.com)
Dá se říci, že hudební rétorika není této osobnosti zcela cizí, však zkušenosti jsou čerpány z vystoupení nejen v českém klubovém prostředí. Tento dj za dobu svého osmiletého působení na taneční scéně okusil mnoho rolí a prošel hudebním vývojem od počáteční techno euforie přes jemné vlnění house až po dnešní polohu univerzálního dje pracujícího s publikem za přispění toho nejlepšího z house, trance a progressive.

Shrneme-li dosavadní kariéru této osobnosti do pomyslné kostky jednoznačně nesmíme zapomenout na několikeré vystoupení v legendárním prostoru pražského klubu Radost FX, pozdější pravidelné hostování v dnes již legendárních pražských klubech Spiral club, Industry 55, mimopražské zastávky v klubech jako ostravský Fabric, Galaxy, MC Veltruby, MC Březnice a rezidentní noc na nejnavštěvovanější noci za rok 2005 Meccamix v pražském klubu Mecca. Za zmínku stojí i promoterská činnost, která vyústila ve spolupráci na nocích pod hlavičkou Kamikaze.

Činnost dj Carrione aka Diesel Phunka se ovšem neomezuje pouze na území ČR o čemž svědčí jeho spolupráce s Amberskou taneční scénou či mexickým rádiem Masmusic.

Nifty (www.nifty.cz)
Hlavní osoba stojící za projektem Czech Dance, který se nezabývá jen promoterskou činností a djingem, ale navíc i provozem stejnojmenného serveru, který své čtenáře informuje o aktuálním dění na poli elektronické hudby. V rámci djingu se se jménem Dj Nifty můžeme setkávat od roku 2003, kdy se Nifty aktivně podílel na programu hned dvou hudebních prostorů v čele s klubem Mír v Uherském Hradišti. Hudebně se dj Nifty pohybuje ve vodách v současnosti stále oblíbenějších hudebních stylů Progressive a Trance. Zajímavostí této osobnosti je striktní využívání tzv. PC djingu, při němž nejsou používány klasické gramofony, ale pracuje se v software umožňujícím tzv. on-line mix např. Traktor Studio, Ableton apod.

Daun
Pokud by jste hledali na české taneční scéně dje, který hraje progressive a tech-trance s větším zápalem, tak pochybujeme, že uspějete. Daunovo podání je velmi osobité a vyznačuje se velkým zápalem, který snoubí jeho elegantní styl s opravdovým zážitkem. Tento příjemný, vždy usměvavý dj, vám otevře srdce a oddá vás tanečnímu zápalu, který bude prostupovat skrze vaše těla i duši.

mEN
Dj mEN se začal taneční a elektronické hudbě aktivně věnovat v roce 2004. Zpočátku se věnoval výhradně PC djingu, ale dnes hraje výhradně z gramofonů. V začátcích poslouchal především dje Paul van Dyka, Tiësta, Armina van Buurena, z českých pak např. dje Nea, djky Laydee Jane a Luccu, kteří se tím pádem výrazně podepsali na stylu nENova hraní. V současnosti se můžete těšit na gradující trance od melodických tracků s vokály a basou v pozadí k našlápnutým beatům s ostrými bicími a perkusemi.

Speciální hosté revoluční noci

DJské duo Matthew + Finidi
Dj Matthew jednoznačně patří mezi zasloužilé harcovníky hudebních nocí, protože jeho aktivní djská dráha byla odstartována již v roce 1992, kdy se stal rezidentem dnes již legendárního clubu Disco Kazín. Zprvu ovlivněn mainstreamem, postupně tuto polohu postupně opouští a jeho hudební vývoj ho stále více přiklání k německému electru, což nakonec na přelomu milénia vyústilo v jednoznačné upřednostnění taneční scény nad mainstreamem.

Dnes se dj Matthew pohybuje ve vlnách progresivního techna s vlivem electra, jeho pojetí hudby je plné energie, která doslova vlévá nový život do žil, což budou moci návštěvníci revoluční noci poznat ve speciálním novinkovém vystoupení se svým hudebním partnerem Finidim. Nechme se překvapit!

Car-L aneb živá performance
Rovněž Car-L není nováčkem na české taneční scéně a zaslouží si čestné pozvání do centra revolučního hnutí. Car-L se svou živou rytmickou performancí využívající perkusí se objevuje nejčastěji po boku Josefa Sedloně již druhé poloviny 90. let. Jeho vystoupení je vždy příjemným zpestřením večera a ani v pátek tomu nebude jinak.

Kde se nachází centrum revolučního hnutí?

Nesměřujte na Národní třídu jako před lety, ale do ulice Havelská na roh s ulicí plnou nočních výzvědných agentek, která nese honosný název Perlová. Právě v ulici Havelská v domě s číslem popisným č.4 naleznete prostor Vertigo, který je oním bodem, kde proběhne největší revolucionářská vřava.

Omluva revolučního organizačního týmu

Omlouváme se všem, kteří se těšili na vystoupení L´Sady, které nebude možné z technických důvodů uskutečnit. Vystoupení proběhne v náhradním možném termínu.

Revolucí za šťastné zítřky Czech Dance – Revolution!

www.czech-dance.com
www.vertigo-club.cz
www.djcarrione.com 

 
Czech Dance - Revolution: 17. listopadu ve Vertigu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016