PARTYINFO

 

901 - ROVNÝ PÁTEK

Datum konání:
29.12.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Hala Harfa
DJs:
main floor - Mario Ranieri (schubfaktor, at), Killswitch vs. Reset (ngoth.hu), Monotype (encorebooking/techno.cz), Subgate (encorebooking), Plüschen (schranz.cz)
second floor - Diome (vivacity), Face (techno.cz), Giggles (house.cz), Chiccochillinfour (deeptuneup)
Info:
http://www.encorebooking.com
info@encorebooking.com
Line-up:
main stage
20:00-22:00 - Monotype
22:00-00:00 - Spyro vs. Subgate
00:00-02:00 - Mario Ranieri
02:00-04:00 - Killswitch vs. Reset
04:00-06:00 – Plűschen

2nd stage
20:00-22:00 - Giggles
22:00-01:00 - Face feat. Lucas Ross
01:00-04:00 - Diome
04:00-06:00 - Chiccochillinfour
 
 
Rovný pátek festivalu 901 posiluje line-up
Seznam vystupujících, kteří vás "obšťastní" 29. prosince v hale Harfa se rozrostl o další dvě zajímavá jména. Všechny fanoušky schranzu určitě potěší, že kromě Maria Ranieri uslyší i maďarské DJe KillSwitche a Reseta..
 

Blíží se Vánoce a tak se Encore Booking rozhodl připravit další dárek pro milovníky schranzu. Kromě rakouského esa Maria Ranieri vystoupí i dvojice mladých maďarských Djů a producentů z bookingu New Generation of Hard Techno Killswitch a Reset ve společném back 2 back setu.

Líbí se vám tento dárek? Tato dvojice patří v současnosti k tomu nejvyhledávanějšímu v Maďarsku. Pod záštitou jejich agentury NGoTH.hu nejen pořádají vymazlené večírky, ale zároveň bookují další schranz a hard techno DJe. V současné době není nikdo lepší v Maďarsku, kdo by měl tolik energie, vůle a především talentu.

Je k podivu, že ani KillSwitch ani Reset u nás ještě nevystupovali!

KillSwitch
V zimě 2003 se rozhodl přijít s něčím novým a originálním. Světla reflektorů tak prvně 7.února 2004 svítila na klubovku New Generation of Hard Techno, za kterou stál KillSwitch spolu s kamarádem Niluxem…

Prvně přišel do kontaktu s elektronickou hudbou v roce 1996. V té době mu byl nejbližší hardcore, který později nahradilo techno, resp. jeho tvrdé odnože. První jiskra přeskočila v 1999 s mixy DJ Rushe, který je dodnes jeho idolem. Hard techno je jeho srdci nejbližší a umožňuje mu tak nabízet vlastní originální nápady. Vzniká tak jeho vlastní unikátní hudba plná rychlých, špinavých, groovy a tvrdých beatů.

První šance hrát v klubu Kashmir přišla 26. října 2002 na party Independence pod jménem G-Rock. V březnu 2004 potkal Reseta a ihned spolu začali dělat vlastní hudbu. Jejich první skladba "Dirty Sweaty" sklidila hodně pozitivních reakcí. Zaslali ji DJ Rushovi, který je následně požádal o další skladby pro jeho label Kne’Deep Records. To ovšem nebyl jejich první zásadní průlom. Když O.B.I., který je hlavou labelu Tekktribe, slyšel jejich produkci, požádal je remix jedné z jeho nejúspěšnějších skladeb "Fragmentations".

Jeho vystoupení a hudba, kterou dělá jej učinila velmi známým v Maďarsku. Představil se v známých klubech nejen hlavního města. Největším úspěchem bylo prozatím vystoupení na Maďarské Mayday, kde měl možnost své pojetí hard techna představit široké veřejnosti.


Reset
S elektronickou hudbou začal koketovat ve 12 letech. V té době ho nejvíce bral house a speed garage. Již v té době začal dělat první skladby pomocí sw Fast Tracker II.

Ve 14 letech se rychle přesunoval k tvrdším beatům. Tohle bylo to pravé pro jeho seberealizaci. Z počátku se věnoval tech-housu, který později vystřídalo hard techno. Jakmile se hudebně zorientoval začal hrát s pomocí počítače, dvou zvukových karet a mixáku. Dodnes tento set-up používá vylepšený o jím samotným naprogramovaným míchacím softwarem.

Prvně hrál před publikem na jím produkované druhé party v budapešťském klubu Kashmir. V roce 2004 potkal Killswitche a jejich společné putování je již zcela zřejmé. Reset je velmi nadaným producentem a jeho skladby hrály na velkých festivalech ikony jako DJ Rush, Pet Duo, Sven Wittekind a mnoho dalších.

Od roku 2005 je Reset rezidentem NGoHT nocí.

 
Techno stage na Rovném pátku festivalu 901 Houseové stage na Rovném pátku festivalu 901

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016