PARTYINFO

 

901 - ROVNÝ PÁTEK

Datum konání:
29.12.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Hala Harfa
DJs:
main floor - Mario Ranieri (schubfaktor, at), Killswitch vs. Reset (ngoth.hu), Monotype (encorebooking/techno.cz), Subgate (encorebooking), Plüschen (schranz.cz)
second floor - Diome (vivacity), Face (techno.cz), Giggles (house.cz), Chiccochillinfour (deeptuneup)
Info:
http://www.encorebooking.com
info@encorebooking.com
Line-up:
main stage
20:00-22:00 - Monotype
22:00-00:00 - Spyro vs. Subgate
00:00-02:00 - Mario Ranieri
02:00-04:00 - Killswitch vs. Reset
04:00-06:00 – Plűschen

2nd stage
20:00-22:00 - Giggles
22:00-01:00 - Face feat. Lucas Ross
01:00-04:00 - Diome
04:00-06:00 - Chiccochillinfour
 
 
Rovný pátek festivalu 901 posiluje line-up
Techno stage na Rovném pátku festivalu 901

Na první festivalový den 901 jsme si pro vás připravili opravdovou lahůdku z rakouské techno školy, kterou není nikdo jiný než dj a producent Mario Ranieri. O support se postará stálice domácí techno scény Monotype, talentovaní Spyro a Subgate ve společném setu a stále více populární  Plüschen.

Mario Ranieri
(Schubfaktor / AT)

Mario Leichtfried aka Ranieri se narodil před 27 lety v Rakousku. Jak tomu již bývá zvykem již v útlém dětství okusil klasickou hudbu a později pod vlivem svého bratránka pronikl do tajů elektronické taneční hudby. Po maturitě přišla na řadu práce a s prací první koláče, resp. první syntetizátor a později další a další kousky do rodícího se studia. První úspěchy nedaly na sebe dlouho čekat a Mario se začal věnovat produkci profesionálně. Dnes je nejúznávanějším hardtechno producentem Rakouska a jeho inovativní přístup velmi často překračuje státní hranice nejen okolních zemí. Jeho tvorba je dobrým exportním artiklem labelu Schubfaktor (Mariův osobní), Schlagwerx, Vernacular, Fon, Lifeform, Subsounds a dalších. Mariova vystoupení se nedají lehce zaškatulkovat stejně jako jeho skladby. Pohybuje se od groovy house až po hardcore a noise.

Monotype
(Encorebooking/Techno.cz)

Monotype se pohybuje s recordbagem na české klubové scéně od roku 2001. Během prvních dvou let nabral takovou rychlost a progresi v technice, že první velká pódia na sebe nenechala dlouho čekat. Odehrál desítky vystoupení po nejrůznějších klubech po celé ČR včetně pražských Roxy, RadostFX a Paradogs. Představil se i v Maďarsku a Velké Británii. Jeho inteligentní a přesto taneční pojetí techna zaznělo i na festivalech Cosmic Trip, Hradhouse, Shotgun, United Islands, Foundation nebo Explosion.

Spyro
(Kne´deep/dynamic-line)

Jeden z největších talentů české techno scény. I tak by se dal rodák ze severočeského pohraničí nazvat. Jeho kvality byly oceněny v prestižní celorepublikové anketě  Czech dance music awards 2004, kde získal první místo v kategorii objev roku. Díky svým dynamickým a originálním setům se zalíbil české buňce veleslavného berlínského bookingu Kne’Deep, který zastupuje například fenomenálního Rushe. V současné době není klub nebo festival, ve kterém by Spyro nepředstavil své hudební vize. Brzy se již dočkáme prvních autorských počinů. Spyro hraje přesně, tvrdě a přesto vždy zábavně.

Subgate
(Encorebooking/dynamic-line)

Přestože je Ondřej Beránek aka Subgate věkem mladý, jako DJ má již mnoho zkušeností. Na recordbagu má desítky zářezů z povedených vystoupení. Vnímání energie v taneční hudbě donutila Subgata často překračovat pomyslné hranice techno music do jiných žánrů. V současné době mu v tom velmi pomáhá technologie Final Scratch. Ve společném vystoupení se Spyrem však nechá notebook doma. Těšit se můžeme na back 2 back set plný dynamických zvratů.

Plüschen
(schranz.cz)

Na domácí taneční scéně se pohybuje od roku 2005, a dalo by se říct, že je jejím nováčkem. Ovšem jeho popularita stoupá stejně rychle jako popularita stylu, kterým se prezentuje. Byl polovinou System83, prvního schranzového projektu u nás. Jeho největším úspěchem je vítězství v mistrovství amatérského djingu České a Slovenské republiky LIVC DJ CHAMP 2005 a následná vystoupení po boku schranzových es Roberta Natuse a Maria Ranieriho.

 
Houseové stage na Rovném pátku festivalu 901

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016