PARTYINFO

 

SOULGANGSTERS

Datum konání:
10.11.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Brian (djbrian.cz), T.T. (ttandmartin.com), Tall Boy Slim, Martini
 
 
DJ Brian na Soulgangsters v plzeňském PH+
Pražský DJ Brian přijal pozvání do plzeňského klubu PH+ na akci Soulgangsters, spolu s ním se představí i DJ T.T.
 

Je nám potěšením vám oznámit že pozvání do klubu PH+ přijal DJ Brian a chybět nebude ani T. T. dvojice DJů Soulgangsters bude tedy kompletní.

DJ Brian to je především mimořádný talent který je beze zbytku využit. Málokterý DJ se může chlubit tak strmým vzestupem mezi evropskou elitu. Ve svých 25 letech má za sebou spolupráci s mnoha světově uznávanými DJs a producenty. Jen za letošní léto to byli Sandy Rivera, Justin Robertson, Seasmus Haji, Eric Morilo, Tod Terry, Sander Kleinberg a mnoho dalších (pro neznalé – jsou to autoři mnoha hitů které by jste tak rádi měli ve své sbírce a kteří mají svůj domov v nejznámnějších klubech světa)

Nelze opomenout ani Brianovu schopnost pořádat oblíbené a hojně navštěvované parties . Po úspěších v klubu Le Clan se přes řízení produkce klubu Mecca dopracoval k současnému stanovišti – Duplex. Energii a inspiraci pak Brian hledá na ostrovech zábavy. Po loňské sezóně na Ibize to byla letos exclusivní letní residence na ostrově Mykonos (GR)

Navštivte www.djbrian.cz a poznejte více…

T.T. – za dvěmi písmeny se skrývá osobnost bez které si vývoj klubové zábavy v Plzni nedokáži představit. Nechyběl u nezářivějších dnů klubů 21 a 28, a v současnosti se velmi často ukazuje v pražských klubech právě po boku Briana jako nedílná součást dua Soulgangsters. S jeho produkční prací se můžete seznámit na www.ttandmartini.com

Zajímá vás kam se ubírá taneční klubová hudba příštích let? Tento večer dostanete odpověď!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016