PARTYINFO

 

PRAGUE FREE FASHION WEEKEND

Datum konání:
03.12.2006 - neděle
Místo konání:
Praha - NoD
DJs:
Cocojammin sound system, Yukimura
Popis:
start 13:00, vstup zdarma
 
 
Prague Free Fashion Weekend v pražském NoD

Prague Free Fashion Weekend je progresivní projekt s ambicemi stát se centrem současné originální módy, zaměřen zejména na mladou generaci. Snaží se zviditelnit práci mladých českých návrhářů a originální vintage modely. Dalším přínosem celého projektu by mělo být zesílení komunikace a spolupráce mezi jednotlivými tvůrci na úroveň jiných evropských metropolí. První Prague Free Fashion Weekend proběhl již v dubnu tohoto roku a obrovský zájem návštěvníků přiměl jeho organizátory opakovat akci vícekrát do roka. O víkendu 2.-3. 12. v prostorách galerie NoD Roxy v Praze budou mít návštěvníci jedinečnou možnost prohlédnout si, vyzkoušet a nakoupit originální kousky mladých designérů, šperkařů, internetových obchodů a alternativních módních butiků.

Během dvou víkendových dnů proběhne v prostoru NoD Roxy v Praze druhé setkání módních tvůrců a milovníků módy v podobě improvizovaného tržiště.

Program
Sobota 2. 12. (start ve 13:00)
Prezentace tvůrců formou tržiště, jehož atmosféru podpoří stylová hudba (DJ´s).
18:00 Divadelní vystoupení Rozkoše Bez Rizika, organizace zabývající se prevencí a léčbou AIDS a jiných sexuálně přenosných chorob (www.rozkosbezrizika.cz)
20:00 Sobotní večer vyvrcholí módní přehlídkou, ne které návrháři představí své nejlepší modely

Neděle 3. 12. (13:00-17:00)
Tento den je určen nejen těm, kteří v sobotu nestačili přijít, ale i sobotním návštěvníkům, kteří se budou vracet pro modely, které jim nedaly spát.

Vstup Zdarma!

Pořádá skupina In-verze ve spolupráci s NoD.Roxy

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016