PARTYINFO

 

DISCOVERY

Datum konání:
25.11.2006 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Alfa
DJs:
Michael Burian, Molczik, Majkl, Lito, Martin Wind
Popis:
vstup 150 czk
Line-up:
20:00 – 22:00 Martin Wind
22:00 – 24:00 Molczik
00:00 – 01:00 Lito
01:00 – 03:00 Michael Burian
03:00 – 05:00 Majkl vs. Lito
 
 
Discovery: poslední informace Rozhovor s pořadateli k plzeňské party Discovery Warm up na Discovery proběhne ve čtvrtek Discovery: rozsáhlé bio Michaela Buriana
Discovery v Plzni tentokrát s Michaelem Burianem
Tentokrát oblíbenou plzeňskou party Discovery navštíví Michael Burian.
 

A je to tady. Jeden z nejdelších party seriálů západních Čech se dostává do svého dalšího pokračování. V sobotu 25.11. se opět otevře plzeňský klub Alfa (Americká 17) a světlo světa spatří další díl party Discovery! Po minulém díle, který se věnoval především technu, tentokrát trochu zpomalíme, avšak z aktuálního soundu necouvneme ani o metr. A kdo tentokrát vystoupí?

Jako hlavní host přijal pozvání DJ a producent, kterého snad ani nemusíme představovat. Pravidelně reprezentuje Českou republiku na těch největších zahraničních festivalech a parties, pravidelně obsazuje nejvyšší příčky různých anket a hlasování a jeho jméno je vždy synonymem pro aktuální a kvalitní zvuk. Dámy a pánové, je nám velkou ctí, že na tento díl party Discovery přijal pozvání "český No. 1 DJ" Michael Burian! Doplní jej u nás dobře známý holandský DJ Lito, plzeňská stálice DJ Molczik, a rezidenti Discovery, DJové Majkl a Martin Wind.

Ale to není vše. Už se stalo zvykem, že Discovery nenabízí pouze kvalitní muziku ale i něco pro oko. Připravena je videoprojekce od orbTV.net, v hlavní roli VJ Shape, dále go-go performance holandského uskupení Scream a special visage prezentaci od Henny Hamaekers (Nl). Speciální light show včetně laseru samozřejmostí.

Tak co, přesvědčili jsme Vás? A co když přihodíme ještě Warm Up party v předsváteční čtvrtek 16.11. v MIXu? A nebo Afterparty, která se rozjede hned po skončení akce tamtéž?

Zbývá už jen dodat, že lístky se budou prodávat za 150,- Kč, že začínáme ve 21:00 a že se na Vás moc těšíme!! Tak 25.11. na viděnou.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016