PARTYINFO

 

DISCOVERY

Datum konání:
25.11.2006 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Alfa
DJs:
Michael Burian, Molczik, Majkl, Lito, Martin Wind
Popis:
vstup 150 czk
Line-up:
20:00 – 22:00 Martin Wind
22:00 – 24:00 Molczik
00:00 – 01:00 Lito
01:00 – 03:00 Michael Burian
03:00 – 05:00 Majkl vs. Lito
 
 
Discovery: poslední informace
Rozhovor s pořadateli k plzeňské party Discovery

Tuto sobotu (25.11.) se otevřou dveře plzeňské Alfy a světlo světa spatří další díl party Discovery. Abychom si čekání zkrátili, připravali jsme pro vás svérázný rozhovor s jejími pořadateli, neméně svéráznou dvojkou, Majklem a Tutorem. Příjemné počtení.


Nazdar kluci, tak je se vlastně pořád máte?

Majkl: bizibizibizi

Tutor: Jak kdy. Asi jako každej, teď dobře, nemám si na co stěžovat

V Plzni je asi takových lidí minimum, ale přesto se asi může stát, že někdo třeba vůbec neví co je agentura Dancemedia zač a kdo za ní a za jejími aktivitami vlastně stojí. Dokázali byste se oba představit jednou větou?

Majkl: Já hraju techno a pořádám mejdany (nejenom technomejdany).

Tutor: A já pak sbalim ty prachy a uteču. :)

A co Dancemedia? Dneska je to v Plzni spolu s Free Production (ale ta je pořád spíše jihočeská) nejstarší promo agentura tohoto typu. Jak vlastně vznikla?

Tutor: Vznikla zánikem agentury 0815 Production, což byla naše předchozí agentura ve které byl s námi ještě Skleny. Asi tak.

Měla agentura, nebo potažmo vy, nějaké motto? Něco, čeho jste se vždycky drželi, co jste vždy prosazovali?

Majkl: Zabývat se svojí prací a ne tím, aby sousedovi chcípla jeho koza. A spolupracovat s tím, kdo má zájem makat a nehraje si na něco za nic.

Tutor: Já jedno mám – toho co udělám nebudu nikdy litovat!

Pojďme se teď chvíli bavit o Discovery. Jak jsme si mohli přečíst v tiskové zprávě, jedná se dnes o nejstarší pravidelnou plzeňskou party. Je to opravdu tak?

Majkl: No nevíme o ničem pravidelném co ještě jede, ale já bych upřednostňoval před stářím četnost a celkový množství návštěvníků a to jsou slušný čísla.

To asi určitě. A jak byste komentovali vývoj, kterým si ta akce prošla?

Majkl: Od Takaakiho k Takaakimu. :))) Chodí pešek okolo... (znáš to). Ne, vážně, dáme pár dalších Discovery a zase ho pozvem. :)

Co byste vzkázali lidem, kteří do vás "prudí" kvůli tomu, že děláte Discovery v Alfě? Osobně se mi ten prostor líbí moc, ale je spousta rádoby "vyznavačů undergoundu", kteří ten prostor prostě nezkousávají.

Tutor: Že jestli mají rádi underground nemusí chodit do Alfy a můžou zajít naproti přes ulici do klubu Underground Mix na nějakou pařbu, tam je to underground docela dost. ;-)

Teď trochu odbočím. Jaký je vlastně recept na to, působit velice aktivně takovou dobu na taneční scéně, jako působíte vy dva? Kde berete motivaci? To přeci není sranda pořádat akce už přes 10 let a většinou úspěšně?

Majkl: Nejlepší motivace je v našem případě vždy exekutor nebo chlápek co ti přijde domů zavřít plyn nebo ustřihnout proud.

Tutor: Tak úplně pořád úspěšně to nebylo. Ale když něco děláš tak dlouho tak jsi donucen
se to aspoň trochu naučit nebo začít prostě dělat něco jinýho.

Co vlastně váš klub Underground / Mix? Všiml jsem si, že už tam nemáte pravidelný program, ale jenom nárazové akce. Co to?

Majkl: Tak se projdi po ostatních klubech a jejich pravidelnejch akcích. Občas maso a velmi často "nulaatmo". Trochu se nám změnila doba, víc možností a konkurence, míň peněz mezi lidma a taky rozdělení partiček podle stylu zábavy. A co je normální ve světě? Menší kluby mají své residenty a lidi choděj spíš na celkovej styl klubu než na konkrétní jména. Už nás nebaví zvát dje který stojí víc tisíc než kolik na ně přijde lidí.

Zpátky k Discovery, konkrétně k nynějšímu dílu. Podle čeho vlastně vybíráte DJs?

Majkl: Nakreslíme jejich obličeje na pingpongový míčky a pak je hodíme do záchodu a spláchnem. No a ten, kterej zůstane nespláchnutej je vyvolen!

Stalo se již zvykem, že každá Discovery v Alfě je něčím jiná. Většinou jde o volbu jiného druhu světel, pak přihodíte módní přehlídku a já nevím co ještě. Prozradíte, zda bude i tato v něčem speciální?

Tutor: Ano ano, tahle bude superspeciální, kromě Buriana a Lita tam bude v podstatě plzeňská premiéra dje Molczika, resp. jeho nového stylu, dále taneční skupina z Holandska se speciální show v kostýmech, tři speciální lasery a tajnej chlápek, kterej bude rozdávat tisícovky lidem co mu budou sympatický.

Jaké jsou vůbec vaše další plány? Podle mých informací plánujete další díl až na leden. A co do té doby? A vůbec jaký je váš plán na příští rok?

Majkl: V prosinci šestnáctého bude v Alfě třetí díl party Techno And Trance Party na které se představí západočeští top djs Molczik, Majkl a Martin Wind :) a den před štědrým dnem koncert Bow Wave taktéž v Alfě, další Discovery 20. ledna s Tokym, jo a Silvestra tradičně v Mixu s kumpánama. A příští rok spousta Discovery, Fat Beatů a Sundance v červnu.

No chýlíme se pomalu ke konci. Tak teď trochu odlehčím. Blondýny, zrzky nebo brunety? Nebo něco úplně jiného? :)

Majkl: Já mam doma dvě zrzky.

Tutor: Brunety, teď se ke mně jedna nastěhovala, tak doufám, že mi nezdrhne. :)

Tak kluci, díky moc za rozhovor a 25. 11. se v Alfě určitě uvidíme.

ptal se: Korys

 
Warm up na Discovery proběhne ve čtvrtek Discovery: rozsáhlé bio Michaela Buriana Discovery v Plzni tentokrát s Michaelem Burianem

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016