PARTYINFO

 

NAISSANCE OF SCORPIO

Datum konání:
10.11.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - CZ Beat
DJs:
Chud, Čuřil, Aton, Daun, Nifty, Bon Finix
Popis:
vstup zdarma
 
 
Naissance of Scorpio v CZ Beatu
Po povedeném narozeninovém dílu Naissance 30, kde jako hlavní host vystoupila rakouská hvězda DJ Felipe, je připraveno pokračování druhé.
 

10. 11. bude klub CZ Beat hostit druhé pokračování této noci, která pro tentokrát dostala dovětek Techno Beaty vs Czech-Dance. Tento den své narozeniny oslaví grafik a webdesigner Ciggi, který má nejeden prst ve flyerech na různé akce právě v tomto klubu. Ale nejenom zde, třeba i na budějovickou Explosion,Trance Parade nebo Limited Edition ve známém afterparty klubu Studio 54.

Hudebně se tato párty bude pohybovat na vlnách progressivu a techna. A DJ´s, kteří nám tento večer budou hrát? Jak už název napovídá,především půjde o residenty noci techno beaty a hudebního serveru www.czech-dance.com. Za Techno Beaty to budou residenti Chud, Čuřil a stálý host, Dj Aton. Za Czech-Dance to jsou Djové Daun a Nifty. A pozvání na tento výborný mejdan taktéž přijal Dj z Kypru -  Bon Finix.

Co nakonec? Moc toho nebude, kdo chodí do tohoto útulného klubu ví, že se zde neplatí žádné vstupné, že ceny na barech jsou více než přijatelné na centrum Prahy a přidáme li k tomu ještě velice kvalitní dje a jejich jedinečné výkony, nelze činit jinak, než vzít pero a udělat si k datu 10. 11. veliký vykřičník s dodatkem  - jdu tam!

Profily DJs:

Bonfinix
(www.bonfinix.com / kypr)

Ze začátku hrál pouze progressive house, ale v současnosti hraje všechno, co má pozitivní energii od electro house až po našlapaný progressive. Bon ve svých setech rád kombinuje různé styly tak, aby byly barvité a více zajímavé, něco co je dnes přijímáno velmi pozitivně moderním clubberem.
To, že Bon Finix je flexibilní a schopný přizpůsobit své sety podle velikosti prostoru a reakci publika, mu přináší hraní na mnoha odlišných akcích. V posledních letech měl možnost vystoupit v různých klubech všech velikostí, na parties na lodi uprostřed moře, na festivalech, v after-klubech, v barech na pláži, a jednou dokonce i v nově postaveném filmovém atelieru. V průběhu své dráhy měl příležitost zahrát si po boku světových hvězd jako například Nick Warren, Jazzy M nebo Chris Cowie, a také s nejlepšími českými DJs.

Aton
(paradogs/swe)

občanským jménem lukas puverle se narodil v praze (r.n. 1980), od malička vyrůstal ve švédském městě Malmö. Švédským občanem se stává v roce 1993.
Už v ranném mladí byl zaujatý elektronickou hudbou. Mezi jeho hlavní hobby patřilo nakupování desek a cd ze všech oblasti tohoto hudebního žánru. V 15 letech pronikl poprvé mezi skutečné dje a to na veřejných parties pořádaných v dánské Kodani skupinou jeho přátel.
Jeho hudební záběr se rozšířil i o styly jako r´n´b, soul a hip-hop.
v roce 2000 se přestěhoval zpět do české republiky a získal rezidentní r´n´b´ večirky v klubu Karlovy Lázně a klubu Duplex.
V té době se však stále více začíná věnovat svému oblíbenému technu a po boku svých švédských kamaradů (Adam Beyer, Cari Lekebusch, Joel Mull) vystupuje pravidelně i na parties ultra v klubu Paradogs. Mimo jiné se v jednom line upu objevil po boku djs Chris Liebing, Ben Sims, Christian Smith, Derrick May, Thomas Krome, Dave Angel, Cisco Ferreira, Space djz, Gaetano Parisio, Percy-x, Sonique, Gayle San, Billy Nasty, Suregon, Regis, James Ruskin, Toky, Boss, Takaaki Itoh, Robert Natus, Felix Kröcher, Swen Wittenkind, Ladida, Tráva, Pietro a dalších.


Chud
(www.electrondjs.com)

Chud má rád dunivé techno s euforickými melodiemi a vokály, rád také zabrousí do zlámaného a temného techna. Podání jeho setu je zábavné a při tom technicky velice zajímavé. V poslední době v jeho setech můžete slyšet prvky progresivního zvuku vmíchaného do klasických techno beatů různé podoby.Na poli promotérském Chud také není žádným nováčkem.Mezi jeho aktivity patří začínající residentní noci v klubu Cz Beat a to Techno Beaty a Sofa in The City,dále pak Ressurection v Úněticích a další jedinečné párty v tomto prostoru.

Daun
(www.czech-dance.com )

narozen v roce 1978. Poprvé stál za gramcemi před 6 lety v klubu Lampa, kde začal dělat pravidelné klubové noci a zvát přední české DJs. Jeho styl je vyvážený, technicky čistý, nebesky progressivní house až techtrance. Jeho podání je velmi osobité a vyznačuje se velkým zápalem, který snoubí jeho elegantní styl v opravdový zážitek.

Nifty 
(www.czech-dance.com )

Stylové zaměření je širší - trance, progressive house,techno. Své sety, si většinou připravuje na míru pro jednotlivé akce. Jako DJ nehraje z gramofonů, ale zaměřuje se čistě na počítačovou tvorbu. Hlavním cílem je vytvářet vlastní originální sety. Používá software jako Traktor Studio, Ableton5, Reason 3, Absynth 2 a 3, Sound Forge 8 atd.

Čuřil
(NBU)

Čuřil je dj nové vlny tvrdšího techna.Tak pokud máte rádi tento sound,tak jeho set Vás určitě potěší. Tento dj však nehraje úplný výplach, jak jsme na něj v poslední době zvyklý ze všech stran,nýbrž tvrdší odnož klasického techna. Svým zvukem bude tento večírek zakončovat.

www.czech-dance.com
www.electrondjs.com
www.bonfinix.com
www.ciggi-bv.wz.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016