PARTYINFO

 

MUCH LOUDER

Datum konání:
17.11.2006 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Unknown Error (renegade hardware, uk), Chris Renegade (renegade hardware, uk), Morebeat (2.3), Item (2.3.), NoMoney (2.3)
Popis:
vstup do 22:00 100 czk, poté 150 czk
 
 
Much Louder s Renegade Hardware DJs ve Fabricu
Na pátek 17. listopadu 2006 pro vás v klub Fabric připravil další pokračování rezidentní party projektu NoMoney.
 

Přiletí dva progresivní zástupci anglické scény, Unknown Error a Chris Renegade, kteří přijedou propagovat svůj nový label Lifted Music. Můžete se těšit na pořádnou porci nejčerstvějších hitů jak z produkce Lifted, tak i ostatních světových labelů. Akci dále podpoří producenti z dvoiky.troiky, Morebeat a Item. Můžete se těšit na kvalitní světla, vzuk 10 kW a videoprojekci od Supafly. Vstupné bude do 22:00 za 100,- a od 22:00 za 150,-

Profil Chris Renegade / Tov, Barcode, Renegade

Jméno Chrise C. Acwortha (aka Chris Renegade) je úzce spojeno s jedním s nejúspěšnějších vydavatelství drum´n´bassové historie - Trouble On Vinyl. V rámci hudebního kolosu, který zahrnuje mimo jiné labely jako Renegade Hardware či liquidfunkové Renegade Recordings, má tento čtyřiadvacetiletý angličan na starosti především dramaturgii tvrďáckého sublabelu Barcode Recordings. Dále jej můžete znát také jako schopného dje, který má na svědomí, kromě řady vystoupení po celém světě, kompilace vydávané pro Renegade Hardware pod názvem "Future Beats". Chrisovým nejnovějším počinem je pak start vlastního labelu - Lifted Recordings. V katalogu této zbrusu nové značky naleznete tracky od producentů jako Spor, Unknown Error, Ewun či Evol Intent. Lze očekávat, že v obdobném duchu se tedy ponese i Chrisův set, jenž zahraje 17.11.2006 ve Fabricu na párty Much Louder II. Takže pro fanoušky Renegade Hardware povinnost, pro ostatní výborná příležitost, jak se seznámit s nejnovější anglickou "ne-jumpupovpou" produkcí.

Profil Unknown Error / Subtitles, Renegade Hardware, Tov, Movig Shadow

Také dvojice producentů z anglického hrabství Kent ve složení Rob Dickeson a Jim Gesh, jež vydavá pod názvem Unknown Error patří do okruhu jmen, které vydávají na Renegade Hardware. Právě u tohoto labelu vydali svůj debutový release "Shadows" (v rámci kompilace Renegade Hardware Chronicles). Další nahrávky na sebe nenechaly dlouho čekat a pod jménem Unknown Error byly vydány singly pro Trouble On Vinyl, americký label Cymbalism či EP pro Moving Shadow. V současnosti je tato dvojka jednou z akvizic labelu Lifted. Chystané releasy pro tento label dobře reprezentují zvuk, kterým se Unknown Error prosadili na současné scéně - v jejich tvorbě tak lze nalézt odkazy na éru anglických techstepových matadorů Usual Suspects či Ed Rush & Optical, které však dále rozvíjí a obohacují o nové postupy a melodické prvky. Výsledkem je moderně znějící techstep/neurofunk, který jen potvrzuje probíhající renesanci tohoto žánru na ostrovní drum´n ´basové scéně. Na párty Much Louder II. do Ostravského Fabricu přijede Unknown Error reprezentovat Rob Dickenson.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016