PARTYINFO

 

KLIKA 11

Datum konání:
15.12.2006 - pátek
Místo konání:
Vysoké Mýto - Fastwell
DJs:
Mooris, Carl King, Ala, Subsist
Live:
Mindhole
Info:
http://www.infomag.cz
Popis:
vstup 50 czk
 
 
Minimalová Klika bude ve Vysokém Mýtě

Kli-kli-klikaaa. Po náročnějším a divočejším narozeninovém večírku, odpočatá a dobitá, oznamuje, že v další své cestě má jasno a nic ji nebrání 15.12. v klubu Fastwell (Vysoké Mýto) rozjet další minimalovou jízdu!

Live act považuji za vyšší level tzv. "djských" vystoupeních. Aranžovat a prezentovat muziku tak, jak ji cítíte a vkládat do ní naplno svou kreativitu, jsou cennými vlastnostmi živých vystoupení a tím pádem si zaslouží jinou pozornost. Osobně jsem toho názoru, že, pokud je to jenom trochu možné, každý line up by měl zahrnovat jeden live act. Z dob legendární akce Experience (také Xprnc) si někteří jméno Mindhole vybaví. Odehrál tehda ve zdejším kraji první jungové vystoupení a ještě k tomu live! Ani se mi nechce vzpomínat, co to bylo za datum, protože dnes je to pouze věcí nostalgie. Ovšem tento talentovaný chlapík naštěstí nezamrznul a producentsky na sobě pracuje dodnes. Svědčí o tom i jeho členství v projektu Beatbutchery.co.uk. Na Klice vystoupí ve své ambientně minimalové podobě.

Festival Shotgun Euro letos vzbudil veliký zájem. Nejen pro svůj dokonale vyvážený a velmi pestrý line up, ale i pro odvahu organizátorů, pustit se do takovéto nevděčné práce bez vetší podpory silných sponzorů. Jedním z těchto odvážlivců je zakladatel festivalu a člen Dynamic Line crew dj Mooris. Stačilo mi slyšet ho hrát jednou, aby mě ubezpečil, že na Klice má své místo právem.

Dalším festivalem, který na mě letos velmi zapůsobil, byl Open Air Valley. Dosahoval sice nesrovnatelně menších rozměrů ne Shotgun, ale o to více komornější a rodinnější atmosférou oplýval, která v člověku zanechala nadšený dojem. Také nutno dodat, že oba festivaly patřily k technicky dokonale zajištěným. Pořadatelem festiválku v Údolí a tedy i dalším hostem je dj Carl King z projektu Phonoline. Kája neboli Zbynďa (vyberte si, jak chcete:-) působí v regionu Prostějovska a Olomoucka a s klidem mohu říci, že je se svými aktivitami na dobré cestě.

Bylo evidentní, že změna uskupení interiéru klubu Fastwell na vás zapůsobila velmi pozitivně a nemalou roli v tom hrál i barevný laser, který celý prostor impulzivně dokresloval. Byla by škoda ztratit tento dojem z akce, tudíž i tentokrát zde má své místo "účinkujícího":-)

Vstup 50 korun a smashing-minimal-groovy-disco set by djs Ala & Subsist jsou samozřejmostí!

Takže, 15.12. s předvánoční náladou, těšíme se na vás:-)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016