PARTYINFO

 

PHANTOM EP SHOW

Datum konání:
24.11.2006 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Orbith, Michal Poliak, Martin Gredner, Ian Blond, Adam N
 
 
Phantom EP Show startuje ve Fabricu
Pro všechny clubbery je na 24. 11. v Ostravském klubu Fabric připravena první z řady parties k příležitosti vydání prvního společného vinylu Michala Poliaka a Orbitha -  Phantom EP Show, se kterou objedou některé kluby v České a Slovenské republice.
 

Fantomové české taneční scény vystoupí v celkem čtyřhodinovém setu, ve kterém prezentují nejen svou poslední tvorbu, ale i ty nejlepší taneční tracky, jež vždy spolehlivě dostanou do varu všechny přítomné. V podání Orbitha se můžete těšit na to nejaktuálnější ze současného francouzského a německého electra a progressive electra, které je díky tomuto průkopníkovi tohoto stylu u nás stále oblíbenějším. Michal Poliak je zase známý svým uměním doslova rozpálit taneční parket a jeho dynamické a barvité funky tech-electro spolu s prokládanými electerotrancovými pasážemi zajisté nenechá v klidu jediného clubbera. O DJský support se postarají rezidenti klubu Fabric - zástupce české elity Martin Gredner, dále místní velmi populární Ian Blond a překvapení v podání DJe Adama N!.

Dále se můžete těšit na vizuálně zajímavý doprovod tajemných go go tanečnic v maskách a uměleckých účesech od společnosti Sebastien. Zároveň se zde uskuteční casting na účinkující (kompars a tanečníky) v připravovaném klipu k tracku Phantom of the Club. Tančíte-li rádi a dobře, myslíte-li si o sobě, že zaujmete a rádi podpoříte své oblíbené DJs, neváhejte a pošlete svou fotku a krátké info na mail tiziana@michalpoliak.com.

Všichni návštěvníci obdrží zdarma praktické dárečky od sponzorů akce a krom toho můžou vyhrát ve slosování letenky do celé Evropy.

Hlavním partnerem je megahvězdná party Cybertronic, jejíž pilotní díl se uskuteční 22. 12. v brněnském Boby centru. Jak Michal Poliak tak Orbith jsou residenti této akce, více info na www.cybertronic.dj.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016