PARTYINFO

 

FRISCO REVOLUTION PARTY

Datum konání:
16.11.2006 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Face 2 Face
DJs:
Laydee Jane, Chris Sadler, E-lite, Pluto
Live:
Verona, Destinys Child Revival
Info:
http://www.facetoface.cz
beax@facetoface.cz
Popis:
vstup holky 100 czk, kluci 150 czk
Line-up:
Progressive arena:
22.00 - PLUTO
23.30 - LAYDEE JANE
01.30 - CHRIS SADLER vs ELITE till END

Main stage:
22.00 - BEAX
00.00 - Destinys Child REVIVAL
00.15 - ERNESTO masér !!!
00.30 - Milda Vokáč
01.00 - VERONA
01.30 - MILDA VOKÁČ till END

Insomnia BAR:
Djs FALCO + ISLAND
feat ROCKSTAR THE MULTIENTERTAINER
 
 
Frisco Revolution Party dnes na Štvanici
Známý pražský disko-klub Face To Face na Štvanici pořádá dnes zajímavou akci o třech pódiích, na které vystoupí například Laydee Jane, Chris Sadler, E-lite a další. Předkládáme vám kompletní informace včetně line-upu a chcete-li ušetřit za vstupné, vytiskněte si barevně leták akce a ukažte ho u vchodu do klubu. Více v článku..
 

Věřte nevěřte - i disco club dokáže potěšit srdce clubbera. A v podstatě vás to ani nebude moc stát. Už na tenhle čtvrtek 16. listopadu má klub Face To Face připravenu takzvanou Frisco Revolution Party. Party bude na třech stageích a sejde se na nich neuvěřitelná kombinace účinkujících.

Než se dostanu k těm opravdu kuriozním, pojďme si si představit asi nejzajímavější stage - Progressive Tance Arnea. Tato stage se nachází ve spodním patře klubu Face To Face s kapacitou 800 lidí. Uslyšíte oblíbenou Laydee Jane a Chrise Sadlera, které doplní E-lite a Pluto. Popíjet můžete specielní drink k výročí sametové revoluce - Revolucionáře za 50 korun. Vodku - Energy Drink - Sekt!


Vstupné je fakt symbolické - holky to mají za stovku korun a kluci za sto pade. S letákem to mají holky zdarma a kluci za stovku.

Pokud se budete náhodou nudit tak si můžete odskočit do horního patra na exkluzivní show Ernesta z hvězdné pěchoty :)) a jeho tři čuníky live. Kdoví,  jestli nesejde později dolů dělat MCího do setů jednoho z djs. Program doplní ještě Verona live a Destinys Child Revival.

Tak ve čtvrtek můžete přijít oslavit výročí sametové revoluce do klubu Face To Face na Frisco Revolution Party.

PS. Sleva na vstup platí i s letákem vytisknutým z barevné tiskárny.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016