PARTYINFO

 

BASSINFECTION

Datum konání:
24.11.2006 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Aaron Spectre (usa/ger), Mashit, Omeko, Kriss, Jahba (usa/nl), Life4land, Blacktrack, Mos-hi, Ripclaw, Peeni Walli, Mos-hi
Info:
http://www.bassinfection.com
Popis:
start 20:00, vstup 130/160 czk
 
 
Bassinfection příští pátek ve Flédě
V pátek 24. listopadu na Flédě očekávejte jako obvykle 2 stage a akustický chill out.
 

Junglová stage bude tentokráte více rozlámaná - raggajungle, raggacore, breakcore, dnb. V devět hodin party odstartují britští djs a producenti RRRitalin a Codeshift hodinovým výjimečně breakstepovým setem. Po nich se za gramofony vystřídají Sittah z Otaku, Ripclaw z Peeni Walli a po něm vzácní hosté, dva američtí emigranti - Jahba a Aaron Spectre. Po nich opět RRRitalin s Codeshiftem zahrají hodinu drum'n'bass. Následovat bude Yukimura a nakonec Wodnya.

Na reggae stagi se prostřídají selektoři z těchto crews: Czajovna, Peeni Walli a Bassinfection za doprovodu Neoroalexe na trubku a MCs Mad Reefaha a Cocomana.

V sobotu v pražském Crossu se na hlavní, raggajungle / raggacore / breakcore stagi začne opět v devět hodin Ripclaw. Po něm duo ChongX a Mad4ce. O půlnoci představí Aaron Spectre své alter ego Drumcorps = elektrická kytara, "zpěv" (řev), jungle. Po tomto metalovém masakru převezme štafetu Jason Jones čili Jahba. RRRitalin a Codeshift budou na této stagi reprezentovat londýnský breakcore. Za brněnské Kalinga a Pawlač Zewls tu zahraje Wodnya.

Druhá stage nebude o reggae jako v Brně. Bude se hrát od devíti. Bude se hrát dub, dubstep, breakstep, 2step, grime a UK garage. Vystoupí DJs Mateyka, Yukimura, Codeshift & RRRitalin, Matoa a Mihaal zakončí v šest. Tuto zajímavou hudbu podpoří s mikrofonem MC Mad Reefah a na trubku Neuroalex.


Profily umělců:
 
Aaron Spectre
jest původem ze Spojených států. Ve svých setech prezentuje převážně zámořský new-school ragga jungle - s oblibou mixuje své vlastní tracky s produkcí DJ C, Soundmurderera, Krinjaha či Generala Malice.
 
Před několika lety se přestěhoval do Evropy a obohatil svoji show o produkci Evropanů jako Remarc, Daddy Freddy, The Bug, Exile a Drop The Lime.
 
Neočekávejte od něj jen hraní z desek! Aaron Spectre hraje LIVE - kombinuje klasické pouštění vinylů s používáním všelijakých analogových i digitálních mašinek i elektrické kytary (a.k.a. Drumcorps), míchá acapelly do různorodých riddimů a vytváří tak za pochodu jedinečné a neopakovatelné remixy.
 
Jeho nejnovější 50 minutové mix CD obsahuje více jak 40 samostatných tracků plus nepočitatelně mnoho samplů a breakbeatů brilantně zmixovaných a znetvořených v reálném čase díky jeho mnohaleté zkušenosti s Djingem. Prostě a jednoduše: čekejte hodně zajímavý live set plný komplikovaných fraktur, distorzí, škrábanců
i bizarních kousků ;)
 
Aaron Spectre ale není jen šikovný a úspěšný DJ, ale i producent. Jeho remix pecky od DJ C/Capleton - Concience a Heng Dem, který vyšel na 12“ vinylu jako první počin amerického labelu Mashit records, který se vyprodal hned během několika prvních týdnů a legenda britského Radio One John Peel díky této desce vybral v říjnu 2004 Mashit labelem měsíce. Další labely u kterých vydává jsou britský Death$ucker a japonský Electro-Violence. Nesmíme zapomenout na holandský label Kriss a poslední dobou hlavně na německý Cock Rock Disco, kde Aaron vydal a chystá se vydat další desky a dokonce i dlouhohrající CD pod svým kytarovo-amenovým pseudonymem Drumcorps.
 
Jahba
Začal s DJingem v roce 1994 a postupně se začal také věnovat vlastní tvorbě. V roce 2004 založil vlastní label Mos-Hi records a hned první deska slavila úspěchy - zejména pak track „Dem Nah Clash“ (na druhé v pořadí můžete nalézt Runaway remix od českého producenta Ripclawa). V roce 2005 mu na labelu Kriss, jehož majitelem je známý Bong-Ra, vyšlo dlouho očekávané „Part Time Revolutionary 12“ EP“ s hned 4 skvělými tracky - zejména „Bush Is A Pussycloth“ a „Warpigz VIP“ - mash up verzí originálu od Black Sabbath. Brzy po vydání vlastního CD s 10 tracky na Mos-Hi v roce 2005 Jahba - z jeho tvorby jasně patrných důvodů - emigroval z USA do Evropy. Strávil nějaký čas v Cambridgi, kde potkal partu Life4Land, jedno z nejprogresivnějších a nejnadanějších junglových sdružení současné Anglie a zapojil se do jejich projektu obohacující jungle o různé elektronické i jiné zvukové experimenty posunující tento styl zas o něco dál. Nyní žije v nizozemském Haagu. V nedávné době Jahbovi vyšly 2 tracky ve spolupráci s jeho kamarádem a producentem Sumone na americkém labelu Zion's
Gate.
 
Rrritalin
Hraje a produkuje breakbeat, dubstep a breakcore několik let. Spolupořádá londýnskou klubovou noc „Yardcore“ s Codeshiftem a DJem Rumem. Hrál po boku jmen jako Hellfish, Vex’d a Mu-Ziq. Jeho nová spolupráce s DJem Rumem velmi zaujala Djku Radia One Mary Anne Hobbes, která v éteru propaguje jejich budoucí debutový release na jejich labelu Tic records.
 
Codeshift
Ttaké spolupořádá „Yardcore“ a má zkušenosti i z mnoha jiných londýnských akcí. Může se pyšnit velmi širokým záběrem stylů od breakcoru přes jungle, dnb, dubstep, breakstep až po techno. Dokáže z lidí vycítit jakou hudbu chtějí a podle toho se přizpůsobí. Nikdy nemá set připraven dopředu.

http://www.bassinfection.com
http://www.bassinfection.com/fraktura

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016