PARTYINFO

 

ONE NIGHT! VOL.2

Datum konání:
17.11.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Josef Sedloň, Dan Cooley, Béla En
chillout - Mowgli, Babe LN
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 100 czk
 
 
Další One Night! tento pátek v Roxy
V pátek se budou starat o dobrou náladu návštěvníků Roxy DJové pražského Rádia 1. Druhý díl klubovky One Night! začíná 17. listopadu ve 22 hodin.
 

ONE NIGHT!.....společný koncept Radia 1 a Roxy promotion přilákal při své premiéře před dvěma měsíci početnou návštěvu zvědavců a zároveň těch, kteří jasně věděli do čeho jdou.

Triumvirát Radio 1 djs ve složení JOSEF SEDLOŇ – DAN COOLEY – BELA EN na hlavním podiu a naopak BABE LN a Jirka Šteffl aka MOWGLI v chilloutu ve svých downtempo, potažmo lehkých drumandbassových polohách.

ONE NIGHT!.....slibovala poslech retrospektivním uchem, ale i pohled na současný tanečně-elektronický svět a co slíbila to dodržela. Sálem zněly nejen hitovkové originály či remixy a djs při svých setech nesčetněkrát lidem zvedli ruce a vykouzlili spokojený úsměv ve tvářích. To jsme si dali za cíl a to se podařilo. Hudba byla tu noc primárním elementem.

ONE NIGHT!.....ta druhá otevře svou náruč už v pátek 17. listopadu ve 22 hodin a je určena vám. Zkuste...ochutnejte...utřiďte si dojmy a pošlete signály dál. My pevně věříme, že vás bude bavit.

Je to přece vaše ONE NIGHT!

www.roxy.cz
www.radio1.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016