PARTYINFO

 

COLD BEATS

Datum konání:
08.12.2006 - pátek
Místo konání:
Brno - Trix
DJs:
CZScream (schranz.cz), Nix Fungate (schranz.cz), Nois (techbeat), Hash, St, Scarpo
Info:
http://www.techbeat.ic.cz...
webzdenal@seznam.cz
Popis:
start 20:00, vstup 45 czk
Line-up:
20:00 – 21:00 Scarpo
21:00 – 22:30 Hash
22:30 – 00:00 Nois
00:00 – 01:30 CZScream
01:30 – 03:00 Nix Fungate
03:00 – 04:30 St
04:30 - ? b2b
 
 
Cold Beats - schranzová party v novém brněnském klubu

Zimní večery jsou dlouhé a mrazivé, tak proč se nezahřát v rytmu pořádných beatů?
O tu správnou předvánoční nadílku se postarají Ježíšci z celé republiky - jako hlavní host se představí vítěz soutěže Stanton DJ Contest 2006, zástupce stáje schranz.cz, mistr tvrdých mixů DJ CZScream.

Mráz po zádech vám zajisté bude běhat při setu jeho stájového kolegy – DJe Nix Fungate  a hardtechno trojici zakončí DJ St, který nám předvede, jak se hraje schranz na jihu Čech.

Zasněženou cestu těmto borcům prohrne rezident celé party – DJ Nois ve speciálním  funky/groovy techno setu. Jako další rezident se představí DJ Hash se svým progressive/elektro technem. Nejmladším vystupujícím celé party bude hned na úvod DJ Scarpo (15), pro kterého to určitě bude velký večer.


Kdeže?
Club Trix - Reissigova 1.
Z Hlavního nádraží šalinou č. 1 směr Řečkovice (z Moravského náměstí i č. 6 a 7) na zastávku Šumavská  (zastávka za Flédou).
Potom dále ve směru kolejí a po pár metrech uvidíte první odbočku doprava a rohovou hospodu Tatra – hned vedle ní se nachází klub Trix.

Vychytávky:
Šatna za 5 Kč, Posílený zvukový aparát, GOGO, Stolní fotbálek zdarma, Pivko za 20 Kč
Kapacita klubu je omezená!


Info o DJs:

CZScream
(schranz.cz / brainwave.xf.cz)
Vlastním jménem David Vlach se narodil 19. května 1984 v Praze. Taneční muziku začal vnímat okolo 14 let. V pátnácti začíná s djingem. Prozatím jen ve virtualní podobě na PC (primitivní MJ studio, později Atomix, Virtual DJ, Traktor DJ studio 2). Ve virtualnim djingu se zdržoval až do roku 2004. V té době začína silně uvažovat o nákupu první opravdické DJ sestavy. Začíná se procházet po Pražských vynilshopech a nakupuje ten správný ,,asfalt'. Po nekolika pokusech co vlastně hrát se přes elektro a Wet n Hard dostává k technu. Tento styl mu velice přirostl k srdci a pořizuje si vynily tohoto stylu. V únoru roku 2005 pořádá v klubu Staroměstská jáma akci Inspiration. Seznamuje se s DJem Nix Fungatem a jeho hudba začíná přitvrzovat. Objevuje Hardtechno a u něj zůstává do součastnosti. S kolegou Nix Fungate a dalšími (Mephisto, Houkee) stojí za akcemi Direct Sound. V druhé polovině roku 2005 se seznamuje se zakladately tanečniho webu schranz.cz a později se stává členem DJ crew. V září 2006 vítězí v soutěži Stanton DJ Contest 2006. Objevil se na line upu po boku jmen kterými jsou např. Mario Ranieri, Robert Natus, Herak, Pietro, Aton, Mark Og aka Masser, Spyro, Home, Plüschen, GoLPe. Jeho hraní je nejvíce ovlivněno autory jako Felix Krocher, Greg Notill, Matt m Madoxx a Sven Wittekind zož zaručuje velmi energickou, někdy až zběsilou jízdu nekdy v tempu až dábelském. Mezi sve oblibené labely řadí Compressed, Working vynil, Inflected, Kne deep, Bitshift, Abstract.

Nix Fungate
(schranz.cz / brainwave.xf.cz)
Dj Nix Fungate se narodil v roce 1985 v Praze.Ve svých zhruba 15ti letech se poprvé setkává s elektronickou klubovou hudbou.Okamžitě se do tohoto pro něj nového stylu hudby a zábavy zamiluje.Ovšem postupem času se jeho zájem o taneční hudbu začne ještě více prohlubovat a zatouží zkusit složit vlastní hudbu.Zpočátku je to za pomoci hudebního programu FruityLoop a poté Reason,Cubase,…atd.První jeho skladby se řadily spíše k stylu trance.Ale velmi brzo začal Nix zjišťovat,že tento melodický styl není nic pro něj…Takže jasnou volbou kam se bude ubírat se stal styl techno.Samozřejmě začíná zkoušet i produkci techna,ale víc než to začíná Nix tíhnout k DJingu.První takové pokusy s DJingem zkouší na nejrůznějších mixovacích programech,ale to mu samozřejmě nestačilo.Proto sehnal finance a pořídil si gramofony,mix pult,sluchátka a samozřejmě i nějaké ty techno vinyly.A začíná s tréninkem v hraní.Ze začátku hraje spíše jemnější techno,ale moc ho to prostě nebavilo.Cítí že to prostě není to co by ho opravdu bavilo hrát.Během následující doby ovšem naráží na styl hardtechno a schranz.A přesně tento styl Nix Fungate hledal!Okamžitě propadl tomuto dynamickému a tvrdému stylu a začíná ho také hrát.V té době se také seznamuje s dalšími dj (CZScream,dj Fonique) stejného zalíbení pro tento styl a přichází s nápadem uspořádávat akce,které budou právě ryze ve stylu hardtechno a schranz.Tou akcí se stala akce Direct sound,která proběhla už v několik městech.V následující období si také Nix pořídil ke své DJ výbavě efektor Korg Kaoss Pad 2,aby své sety ještě více oživil.V současnosti se Nix Fungate stále snaží zdokonalovat své  hraní zkouší i vlastní produkci hardtechna a schranz…

Nois
(techbeat.ic.cz / brainwave.xf.cz)
Vlastním jménem Zdeněk Okáč se narodil v Brně roku 1987. Od svých 7 let hraje na klavír, takže k muzice to neměl nikdy daleko. Zhruba v roce 2000 se začal vážně zajímat o taneční hudbu a už ve svých 14ti letech se pokoušel o první mixy – v té době samozřejmě jen na PC. V roce 2004 se dostavilo první uznání jeho práce a to v podobě rozhovoru pro dnes již zesnulý server extase.cz. Tento moment byl zároveň impulsem k postupnému nákupu DJské techniky. Od roku 2006 hraje výhradně z gramofonů a jeho styl by se dal definovat jako směsice funky/groovy techna, vycházejícího z neapolského a „balkánského“ soundu.
V září 2006 se přihlásil do soutěže Stanton DJ Contest, kde se probojoval až do finále, ve kterém se umístil na solidním 4. místě a nechal za sebou mnoho zkušenějších borců.

St
(dj-st.xf.cz)
Vlastním jménem Štěpán Polanský se narodil roku 1985 v Městci Králové. Většinu svého života prožil v jižních Čechách, kde se v roce 2000 setkává s taneční hudbou. Za gramofony se poprvé postavil v roce 2002 a od roku 2003 je aktivním DJ. V roce 2005/2006 byl rezidentem klubu Nuclear. Za dobu svého působení hrál po boku DJ´s jako Dave Navarro (D), Clara Bailar (D), Dimma (D), MIC (A) a mnoha dalších.
Jeho styl se pohybuje mezi hard/darktechnem a schranzem, okořeněným nesmrtelnými hity taneční muziky.

Hash
K hraní se poprvé dostal na přelomu roku 2003/2004 na brněnské La Grottě.
Zpočátku hrával uplifting trance z CD, později obohatil své sety i hraním z vinylů.
V současné době se ve svých setech dostává přes electro / progressive až k tech-trance a preferuje tracky s vynikají ostrým beatem a výraznou basovou linkou. 
Na počátku roku 2006 měl rezidentní noc pod názvem Electronic Elements v menším brněnském klubu.
Zahrál si po boku DJs jako jsou Dave Navarro (D), Clara Bailar (D), Dave Fish, Motka...
Oblíbené labely: Reset, High Contrast, In Charge, Anjuna, Detox, Yakuza, 68 recordings


Více na:
www.techbeat.ic.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016