PARTYINFO

 

STRONG BEATS 5 – SHADOWBASS

Datum konání:
17.11.2006 - pátek
Místo konání:
Dvůr Králové nad Labem - Barakuda
DJs:
Akira vs. Anakin aka Deadly Viperz (shadowbox.cz), Cyberpete (dk-dj.com), Trifid (dk-dj.com), Phoskill (sub.square.com), Roof (sub.square.com)
Popis:
start 20:00, vstup 80 czk
 
 
Akira a Anakin v královedvorském klubu Barakuda
17. listopadu navštíví Shadowboxí DJové Akira a Anakin kralovedvorskou Barakudu.
 

Datum 17. listopadu se nesmazatelně zapsalo do naší historie. My ti však místo cinkaní klíčema někde na námku nabízíme něco úplně jiného. Nestresuj se naší ubohou politickou situací a vyraž se bavit na pravděpodobně poslední opravdovou plnokrevnou DnB/Jungle veselici v královédvorském hudebním klubu Barakuda!

Již pátý díl akce Strong Beats s podtitulem ShadowBass osedlají dva plnokrevníci zastupující server shadowbox.cz DJs Akira & Anakin. Když se tihle dva dají do práce, je zaručeně o zábavu postaráno a vám se tento večer představí jako vražedné duo Deadly Viperz, kdy předvedou svou b2b show plnou rychlých drum&bassových placek ze všech koutů světa. Co je důležité je především to, že oba zdobí velký cit pro výběr skladeb a téměř dokonalá technika mixu, což ve finále znamená skvělý hudební zážitek pro opravdové fajnšmekry.

Line-up doplní již tradičně zástupci pořádajícího serveru DK-DJ.com pánové Trifid a Cyberpete. Z nedalekého Vrchlabí přijali pozvání dva členové SubmissionSquare DJs Phoskill a Roof, které jste už měli možnost zaznamenat na některém z našich starších vydání Strong Beats.

Přichystány jsou pro vás přívětivé prostory hudebního klubu Barakuda, silný a kvalitní soundsystém jímž už nějaký čas disponujeme, decentní světla, fotbálek, dobré pivko a bar s lidovými cenami.

Tímto vás všechny srdečně zveme a ještě jednou připomínáme všem, že je to pravděpodobně poslední velká akce tohoto typu v Barakudě, která s největší pravděpodobností začátkem nového roku končí svou činnost. Což je myslím dost velký důvod k tomu, že by jste rozhodně neměli chybět..

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016