PARTYINFO

 

OPENING PARTY DUPLEX BRNO

Datum konání:
11.11.2006 - sobota
Místo konání:
Brno - Triniti
DJs:
Lucaso & Uwa, Michal Poliak aka BB Mike, Andrea Fiorino, Fake May, Nemesis
 
 
Zítra se otvírá Duplex Brno
S nejnovějšími hudebními trendy, zajímavými osobnostmi i celebritami naší i zahraniční taneční scény se budou moci Brňané pravidelně setkávat v novém klubu Duplex Brno, který se slavnostně otevírá v sobotu 11. listopadu 2006 v historických prostorách bývalého kina Kapitol.
 

Pražský Duplex míří do Brna. Sesterský klub populárního pražského hudebního klubu bude pod názvem Duplex Brno otevřen v sobotu 11. listopadu 2006 v prostorách bývalého kina Kapitol v Divadelní ulici. Pražský Duplex patří v současnosti k nejpopulárnějším hudebním podnikům u nás a k oblíbenému místu zábavy "zlaté mládeže". A tak není divu, že se rozhodl expandovat i na Moravu, do druhého největšího města České republiky. Na slavnostním zahájení provozu Duplexu Brno čekají Brňany oblíbení rezidentní djs mateřského klubu  Lucky Lucaso & Uwa se čtyřmi originálními Duplex go-go a samozřejmě další čeští i zahraniční lídři taneční scény. Chybět nebude ani módní přehlídka plavek od firmy Tricoline a spodního prádla od firmy Nina Ricci a Roberto Cavalli, které vám předvedou Michaela Vostlová, Markéta Divišová a přední české modelky. Vystoupí také chorvatská superstar Patrick Jurdič se svou taneční skupinou. Čekají vás i soutěže, bohatý raut a překvapení večera.

Kino Kapitol v Divadelní ulici patřilo desítky let k nejznámějším brněnským biografům. Sídlilo v paláci Morava, který vznikl v letech 1926 až 1928, a který je zdařilou ukázkou meziválečné městské architektury inspirované neoplasticismem. Noví nájemci si byli vědomi, že konkurovat skupině multiplexů je nereálné. Prostor bývalého kina proto upravili k pořádání hudebních a společenských akcí. Moderní hudební klub Duplex Brno se díky nabídce nejlepší taneční hudby v podání domácích i zahraničních djs, kvalitě zvuku i vysoké úrovni vybavení jistě stane oblíbeným místem zábavy Brňanů i návštěvníků jihomoravské metropole, kteří se nespokojí s průměrností.

Info:
32may@exwired.org
info@duplex.cz 

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016