PARTYINFO

 

HIP-HAP-HOP*2

Datum konání:
16.12.2006 - sobota
Místo konání:
Slavičín - A - Club
DJs:
Karel, Pilot, Vencza
Live:
Zlomenný Pez, Papashmago Breakers, Volný pro100r,
Info:
://...
info@jzdpromotion.cz
Popis:
start 20:00, vstup 70 czk
Line-up:
20.00 -21.00 Karel
21.00 - 22.00 Vencza
22.00 - 23.00 Pilot
23.00 - 00.00 Volný Pro100r
00.00 - 01.00 Zlomenný Pez
01.00 - 02.00 Khomator
02.00 - ????? b2b
 
 
Hip Hap Hop v sobotu ve slavičínském A klubu
 
 

JZD promotion spolu se Vsetínským Podzemím uvádí v pořadí již druhou hiphop párty ve Slavičíně v místním klubu Áčko. Kdo vystoupí?

Khomator: Havířovský rodák, král freestyle battlů, člen dnes již nefungující kapely Vysoké komíny, vynikající rapper, který mohutnou tsunami rozčeřil vody nudného, Ameriku kopírujícího stylu v Česku, vydáním svého sólo LP Tři X Čtyři. V jeho projevu se objevuje bohaté zkušenosti s live rapováním před obecenstvem. Není jeden z těch, co si přišli na koncert pouze odbýt to svoje, ale lze ho na pódiu nazvat hurikánem v ringu. Živé vystoupení je plné energie. Krýt záda mu bude jeho koncertní DJ Vencza. Samozřejmě si můžete zakoupit na místě jeho CD plnou kvalitního rapu za pouhých 150,-Kč,

Zlomenný Pez: Je jen málokdo, kdo by o nich na moravské hudební scéně alespoň nezaslechl. Provozovatelé hiphop webu www.zlomennypez.com. Neúnavně pracují, nahrávají tracky, podporují začínající kapely, píšou reportáže a hlavně koncertují. Vy se můžete těšit na jejich vystoupení, které bude supportovat za gramcema DJ Karel ze Vsetínského Podzemí.

Volný pro100r: dívčí hiphopová crew z Uherského Hradiště, působící na scéně od roku 2004. Určitě stojí za shlédnutí show dvou nadějných female MCs.

A to nejlepší (skoro) nakonec!!! Můžete shlédnout breakdance exhibici v podání Papashmango Breakers ze Vsetína. Tito pánové nejsou žádní nováčci, breakdance dělají již řádku let a vyšli vítězně z řady b-boys battlů. V jejich skills se odráží bohaté zkušenosti. Mají styl, dokážou zaujmout a vyhecovat publikum.

Samozřejmě ke každé hiphopové akci patří i doprovodný program, o který se postarají DJs Pilot (Holešov), Karel (Vsetín) a Vencza (Havířov).

Podtrženo sečteno nás čeká opravdu vydařený mejdan s nabitým programem. Určitě půjde o velmi vydařenou akci, kterou stojí za to navštívit.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016