PARTYINFO

 

NIGHT FROM YAKA

Datum konání:
24.11.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - CZ Beat
DJs:
Aimac, Liam, Spancer
Popis:
vstup zdarma
 
 
Night from Yaka: nová klubovka v CZ Beatu
24. listopadu proběhne v pražském CZ Beatu nové klubovky Night From Yaka.
 

První díl klubového večírku Night from Yaka hostí dnes již legendární klub Cz Beat na Vinohradech. Vstup je úplně free, takže jestli se chcete jít dobře pobavit, zatancovat a případně pořádně zakalit, tak přijďte, neboť jste srdečně zváni.

Z djů Vám zahrajou Aimac, Liam a Spancer.
Tito chlapíci sice nejsou z UK nebo residenti z Ibizy, ale to vůbec nic neznamená. V tomto seskupení provedli už pár mejdanů a dle super ohlasů věříme, že i ten 24. 11. bude stát za to. Co se týče hudby samotné, nebude to na jedno brdo. Co je jisté je, že začne Aimac svým chill setem, který se bude pohybovat na vlnách jemných rovných i zlomených beatů, klasického electra, minimalu a jiných lumpáren. Poté v průběhu večera a noci můžeme očekávat fůzi klasického techhousu, něco pořádnýho housu přes electrohouse , který dnes hýbe kluby k nějakým těm breakům a v neposlední řadě očekávejme techno téměř všech jeho tváří.

Jako takovou specialitku a ozvláštnění jsme připravili vystoupení mého kamaráda Mc Metoděje, jeho černýho
kámoše a jejich parťáka Rafa, který je z Ruska. Přinesou si svoje beaty a představí nám jak vypadá řádnej freestyle. Vystoupení se bude týkat hip hopu a všech jeho odnoží, ale jak sami říkají: Bude to o všem možným, prostě taková improvizace bílej, černej, malej, velkej, tlustej, tenkej, je to jedno..
Každopádně věřim, že to bude stát za to, a že nikdo takovouto inovací na party nepohrdne..

Naše vize je jednoduše nabídnout lidem víc než jedno a to samý all night long.. Tihle freestyleoví pánové budou mít tak 20 minut a v případě zájmu a úspěchu se nám třeba představí i déle nebo v dalším průběhu
noci. Jinak je v plánu mimo jiné společný set Aimaca a Spancera na 2gramce a jeden notebook v rytmu funky, tribal aj. techna. Ale třeba taky ne.. Třeba dáme ping-pong nebo budem  zpívat..? Co? To asi ne, i když jsme
fakt pro každou blbost. Ale, že nás uslyšíte prozpěvovat nebo spíš vykřikovat Computer World od našich oblíbenců Kraftwerk, na to si skoro vsaďte. Ještě chci říct, že vystavíme pár (asi tak opravdu jen 2-3:) ryze amatérských fotek od Aimaca, focených z mobilu. Prý jsou celkem zajímavý, tak vlastně proč je tam nedát, vždyť jde o  Třeba se rádi podíváte. Toť asi tak vše..

Zbytek uvidíte sami. Jestli přijdete je na Vás, jak jsem se již zmínil vstup je 0,-Kč. Případně see ya.. Rádi vás uvidíme!!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016