PARTYINFO

 

INDEPENDENT – MEGANITE OF DJ STARS

Datum konání:
17.11.2006 - pátek
Místo konání:
Přestavlky - KD
DJs:
Michael Burian, LayDee Jane, Bon Finix, Efendy, Drastics, Tie
Info:
http://www.befex.cz
Popis:
start 20:00, vstup 150 czk
Line-up:
21:00 Efendy
22:00 Tie
23:00 Bon Finix
00:00 Michael Burian
02:00 LayDee Jane
04:00 Drastics
05:00 end
 
 
Laydee Jane a Michael Burian v KD Přestavlky
Independent party, která se koná v Kulturním Domě Přestavlky v pátek 17. listopadu, představí dvě z nejznámějších osobností domácí taneční scény a ambasadory stylů progressive a trance: DJe Michaela Buriana a DJku LayDee Jane.
 

Michael Burian, několikrát vyhlášený jako nelepší DJ roku, ušel za uplynulé roky dlouhou cestu, aby se stal jedním z nejpopulárnějších středoevropských DJs. Jeho sexy sound nyní zní i na parties napříč Evropou a figuruje na těch nejprestižnějších světových událostech, jako Loveparade nebo Creamfields.

Krásná a oblíbená tranceová královna LayDee Jane umí vytvořit neuvěřitelnou atmosféru s její energickou  kombinací melodického tranceu a progressivního tech-tranceu. Své umění ukázala mnohokrát na významných tuzemských festivalech, ale také za hranicemi, například na FFWD dance parade v Holandsku a Streetparade ve Švýcarsku.

Hvězdný line-up doplní charismaticky čecho-kypřan Bon Finix, který nedávno vystoupil na mega-akci Combi:nations. Dále se představí jeden z předních DJs jižních Čech DJ Efendy, talentovaný mladík Drastics a místní nadějný DJ Tie.

Dveře se otevřou již od 20h a první DJ nastoupí za gramce ve 21h. Vstupné je 150Kč. Prvních 50 návštěvníků dostane dárek CD "Bon Finix – Combi:mix".

Čtyři speciální Expres bus linky budou v provozu, aby vás dopravili tam a zpět. Jízdní řády nalezete na webových stránkách akce www.befex.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016