PARTYINFO

 

THAT ! PARTY

Datum konání:
15.11.2006 - středa
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Rocco aka Robot
Live:
Navigators
Popis:
start 20:00, vstup 90 czk
 
 
That! snowboardový mejdan zítra v Radosti FX

N1 snow and skate, Skateshop.cz a olomoucký padre Gotcha, ze stáje Titty Twister si vás dovolují pozvat na jedinou opravdovou snowboard party v Praze. Tato se uskuteční ve středu 15. listopadu 2006 od 20ti hodin, tradičně v klubu Radost FX na náměstí IP Pavlova. Party je zároveň oslavou startu nové zimní sezóny, spojené s premiérou nejžhavějšího snowboardového videa tohoto roku s názvem That!

Program vás zasype lavinou zábavy a hudby v podání funky partičky Navigators a nejlepší Ska partičky u nás v republice ..Hádejte, která to je ?


























Po koncertech se představí božský DJ Rocco alias Robot.

Těšit se můžete na 100 piv z fleku, nahé sněhové královny, tequilu suicidal za zabijáckou cenu, ruletu nebo black jack a překvapení, které zatím neznáme ani my sami..... Vyhrát přímo v klubu, můžete zbrusu nové prkno Forum  a další příjemné ceny na zimu. Jako minulý rok i letos bude třešinkou na dortu lištička od firmy Fox, hajný který ji sestřelí si jí může odnést domů ......

Vstup je 90 korun

Turné po této party pokračuje a zastaví se 1. prosince v Olomouci v klubu Envelopa a den poté 2. prosince v ostravském klubu Marley.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016