PARTYINFO

 

BROKEN BEATS

Datum konání:
01.12.2006 - pátek
Místo konání:
Jilemnice - Továrna
DJs:
Katcha, Philip TBC (shadowbox.cz), Aribees, Matix, Marco S
Popis:
vstup 99 czk
 
 
Katcha a Philip TBC v Továrně v Jilemnici

Také se již nemůžete dočkat na Vánoce a spoustu dárků? Nemusíte čekat tak dlouho – již v pátek 1. 12. 2006 si přijďte do klubu Továrna Jilemnice pro první vánoční nadílku v podobě party s názvem Broken Beats. Tentokrát se vám představí nejlepší představitelé české drum and bassové scény - Djka Katcha a Dj Philip TBC.

Djku Katchu jistě není třeba nijak zvlášť představovat, patří totiž k absolutní špičce mezi domácími drum and bassovými interprety. Její výjimečnost je postavena na specifickém výběru samotných desek a citlivé kombinaci s živými vokály v podání řady vokalistů a MCs, kteří s ní často společně vystupují. Oceněním jejích dovedností byla účast na prestižní Red Bull Music Academy v roce 2004 nebo letošní hostování na djském workshopu v Pekingu. Vedle djingu se věnuje také vlastní tvorbě a ráda by své první skladby vydala do konce letošního roku. Své fanoušky má Katcha nejen u nás, ale jezdí za nimi i do zahraničních klubů v Německu, Polsku nebo třeba Francii, Izraeli a dalších zemích.

Drum and bass, breakbeat, hip hop, downtempo nebo tekkno – takový by mohl být výčet oblíbených hudebních stylů Dj Phlipa TBC, ale jistě by ani tento seznam nebyl úplný. Hudební paleta Filipa Kluga alias Philipa TBC, který se vedle Katchy dále představí během klubové noci Broken Beats, je totiž neobyčejně pestrá. Jak o sobě sám říká, neustále hledá nové cesty a inspiraci v jiných hudebních oblastech. Výsledkem je neustálé prolínání všech možných stylů a využívání rozmanitých djských technik jako je scratching apod. Jméno Phlipa TBC se stalo téměř nezbytnou součástí lineupu každé větší d´n ´b hudební akce u nás. Jeho djské umění si mohou vychutnat také partypeople v zahraničí.

Celý večer hudebně doplní další interpreti známí především z hudebních akcí pořádaných ve východočeském regionu. Jedním z nich je Marco S, který své d´n ´b sety rád zpestřuje scratchingem. Výčet všech vystupujících bude kompletní poté, co se za gramce postaví Airbees a Matix, coby Djská dvojka z partičky Submission square.

Tak nezapomeňte – první prosincový pátek bude patřit zlámaným beatům v Továrně v Jilemnici.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016