PARTYINFO

 

FRESSSH!

Datum konání:
24.11.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Maxime (levelrise, fr), Cubik (roxy), Diome (vivacity), Click Joe
Popis:
start 21:00, vstup 60 czk
 
 
Maxime na páteční Fresssh v PH+
tento pátek proběhne v plzeňském klubu PH+ další pokračování party Fresssh.
 

Je listopad, podzim v plné polní a po měsíční pauze se opět vrací party Fresssh!, odpočatá, plná sil a stále osvěžující. :)

Minulý díl přivítal vzácnou návštěvu z Ruska v podobě dvoučlenného projektu Blendbrank a party s Philippem a Artemem byla opravdu skvělá.

Doufáme, že minimálně stejně skvělou atmosféru vytvoří i náš další host, kterým je francouzský dj a talentovaný producent Maxime. Papírové předpoklady jen potvrzují, že Maxime kope první ligu a máme se tak na co těšit. Během své djské kariéry si zahrál ve všech významných českých klubech a s kufrem plným desek vycestoval do zemí jako Švýcarsko, Německo, Slovensko, Srbsko nebo Černá Hora a samozřejmě celkem pravidelně hraje i v rodné Francii. Maxima si možná budete pamatovat z pravidelných vystoupení s fenomenálním saxofonistou Ivanem Myslikovjanem, nebo z živých vystoupení projektu Levelrise. Co dodat?
Maxime je Fresssh!  

Druhým čestným hostem večera bude v Plzni dobře známý a přesto stále neoposlouchaný dj Cubik. Kubu můžete znát především z pražských klubů Roxy a Houseboat Bukanýr, kde je residentem, což samo o sobě je známkou kvality. Ale Cubik si za roky za pultem zahrál snad na všech významných českých festivalech a velké či menší party počítá na stovky, takže není pochyb o tom, že s vámi na parketě zatočí. Stručně řečeno – Cubik je Fresssh!

Třetím do třetice bude tak jako obvykle resident Fresssh! party – dj Diome, který celou party otevře a rozehřeje parket na potřebnou provozní teplotu.
Diome chce být taky Fresssh!

V přilehlých a především útulných prostorách klubu bude jako již tradičně připraven chill out, kde bude po celou noc kralovat resident Fresssh! lounge – dj Click Joe, jehož renomé nám roste před očima a jasným důkazem budiž jeho nedávné vystoupení s královnou minimal house music Magdou v Roxy.
I Click Joe je Fresssh!

Samozřejmostí je již i perfektní klimatizace klubu, stylové dekorace a ještě stylovější projekce. :)

Takže v pátek 24. listopadu na viděnou v PH+, přijďte, budete Fresssh!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016