PARTYINFO

 

ROXY ROCKS

Datum konání:
08.12.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Lillou (roxy booking), Marwin Shamma (marwinshamma.com), Ivan M (sax), T.T. (mecca)
Line-up:
21:00 - 00:00 T.T.
00:00 - 02:00 Lillou
02:00 - 05:00 Marwin Shamma
 
 
Roxy Rocks: profily vystupujících DJs
Roxy Rocks: nová klubovka v PH+

DJ Marwin Shamma ve spolupráci s Roxy Bookingem přichází se svou novou rezidentní nocí pod názvem Roxy Rocks, na které se plzeňskému publiku představí ti nejlepší DJs u nás. Jde o Marwinovo první rezidentní noc v klubu PH+ po jeho návratu ze slunného Portugalska.

Roxy Booking je prestižní agentura zastřešující opravdovou DJskou kvalitu. Jako první přijala pozvání DJane Lillou, která hraje již řadu let se zkušenostmi z vystoupení v zahraničí.

V rámci party Roxy Rocks se můžete těšit na noc plnou té nejaktuálnější klubové hudby s electro minimal a progressive prvky. Dále se můžete těšit na rezidentní živé vystoupení jednoho z nejlepších saxofonistů u nás - Ivana M. O jeho kvalitách mluví jeho nedávné vystoupení v klubu Privilige na španělské Ibize! O skvělou taneční náladu se hned zpočátku postará DJ a stále proslulejší producent T.T.

Přijďte si užít dokonalé spojení taneční hudby a živého instrumentálu v podání špičkového Ivana M, který bude I nadále nedílnou součástí každého večera Roxy Rocks.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016