PARTYINFO

 

ROXY ROCKS

Datum konání:
08.12.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Lillou (roxy booking), Marwin Shamma (marwinshamma.com), Ivan M (sax), T.T. (mecca)
Line-up:
21:00 - 00:00 T.T.
00:00 - 02:00 Lillou
02:00 - 05:00 Marwin Shamma
 
 
Roxy Rocks: profily vystupujících DJs

Lillou
Lillou je jedna z mála českých DJek, u které budete marně čekat monotónní rytmy a ostré industriální zvuky techna, či progressive. Je především ojedinělou představitelkou kvalitního Electro House a Minimal Electra které ráda kombinuje s houpavým groovy deep housem a lámanými beaty. Její sety jsou velmi různorodé a náladově velmi barevné, chvíli jen tak zasněné a melancholické a posléze velmi energické s hutnými basovými linkami. To vše prolíná dlouhými a precizními mixy. Těžko byste u ní v tašce hledali známé hitovky, ale i přesto dokáže zhypnotizovat dav až do samého rána, či si její sety můžete v klidu užít při poslechu.

Od roku 1999 působila přes dva roky v Londýně, kde hrála na oblíbeném pirátském rádiu EFM a vystupovala např. na parties Technology v klubu 414 nebo na své pravidelné páteční párty v klub-baru Barbuskha.
Projekty a residence:
Spolupráce na deep houseovém chill outu na party ZEN s Airtem.
Dramaturgie klubu ZERO
 

Ivan M. - Sax
(Privilege, Pacha, El Divino, rezident párty "In Bed With Space" - Ibiza, Café Del Mar - Altea
V březnu 2006, spolu s DJ Hectorem Lopezem, hraje nezapomenutelnou párty pro Café del Mar - Altea ve Španělsku.

Koncem září 2006 se Ivan M. vrací ze svého letního tříměsíčního turné na tomto nejproslulejším párty ostrovu! Během svého tříměsíčního pobytu na Ibize zde hrál kromě jiného na zahajovací párty sezóny největšího klubu na světě Privilege s DJ Cesar Del Rio. Stal se rezidentním saxofonistou ranní after party „In Bed With Space“, která v klubu Space probíhá už pátou sezónu! Na jednom podiu s fantastickou soulovou divou Barbara Tucker (Ny-Usa)! V jednom z nejslavnějších klubů na světě, Pacha, hrál pravidelné párty s rezidentními DJs Paul Tylor, Andy Baxter a Graham Sahara. Dále pak v klubech jako jsou El Divino, Itaca, Savannah, Kanya, Edeen Rooms a „Boat Parties“ na lodi v Sant Antoniu. Hrál také občasné koncerty ve vyhlášeném exkluzivním restaurantu „Villa Mercedes“ jako host v programu fenomenálního flamenco kytaristy a producenta „Café Del Mar“ – Paco Fernandez a mnoho dalšího... Během svého pobytu podnikl cestu do Alexandrie v Egyptě, kde hrál na otevření exkluzivního přímořského klubu „Summer Moon“.
Více na www.ivan-sax.com


Marwin Shamma
www.marwinshamma.com
DJ Marwin Shamma, hraje již od roku 2000. Jako začínající DJ v Plzni i on dostal možnost se představit v - pro mnoho z nás legendárním klubu - Mazaný králíček (Láďo díky), kde úspěšná prezentoval svoji první rezidentní noc pod názvem Marwin’s Room. V jeho caseu jsme tehdy mohli najít hudbu na pomezí francouzského deep houseu a lehkého tech-houseu.

Poté se stal residentem klubu MIX, kde rovněž odehrál mnoho akcí po boku dalšího residenta a jednoho ze zakladatelů klubu, Michala Dvořáka aka DJe Majkla. V MIXu Marwin vždy představil svůj poněkud ostřejší zvuk, který se pohyboval mezi tribal housem, tech-housem a progressivem. K jeho oblíbeným stylům v té době patřil i breakbeat a electro house.
Již po tak krátké době se dá říct, že Marwin dokázal prosadit svůj osobitý styl. Což v roce 2003 potvrdil vítězstvím v rámci souteže Bassline Basic Cupu, která představila nové tváře na české taneční scéně. Ve stejném roce si poprvé zahrál na velké akci, a to na Open Air Field 2003.

Po dvou letech strávených v klubu MIX Marwin svoji spolupráci s tímto klubem ukončil a rozhodl se pořádat vlastní akce. Vše odstartovaly party v Bohemia Café, kde pravidelně pořádal různé akce, ovšem k těm nejúspěšnějším patřila jeho staronová rezidetní noc Marwin’s Room.
Netrvalo dlouho a už jsme Marwina slyšeli na jeho další rezidentní noci, Dance In The Sky. Tuto noc pořádal v prostorách Sky Bar Café, v šestnáctém patře nejvyšší budovy v Plzni, a to ve spolupráci s DJs Da Moonem a Deenem Ouvnem.

Mezitím se Marwin – ze studijíních důvodu – rozhodl odjet do sluncem nabitého Portugalska. Tam, jak sám tvrdí, došlo k určitému zlomu v jeho pohledu na parties a na taneční hudbu celkem. Během svého půlročního pobytu si stihl zahrát v opravdu zajímavých klubech, jak v hlavním městě Lisabonu, tak i mimo.

Od září 2006 se můžete těšit na Marwina a jeho další rezidentní party – rovněž ve Sky Bar Café – tentokrát pod názvem Sound Heaven. Tato noc by měla plzeňskému publiku představit to nejaktuálnější z evropské či světové taneční scény. Měla by být inspirací pro všechny, kteří hledají neustále nový sound...

Tímto ale Marwinova snaha o oživení Západočeské scény nekončí. Již od listopadu 2006 chystá novou rezidentní noc ve spolupráci s pražským ROXY Bookingem. Každý měsíc se můžete těšit v plzeňském klubu PH+ na vystoupení velmi kvalitního DJe z řad tohoto prestižního bookingu.

 
Roxy Rocks: nová klubovka v PH+

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016