PARTYINFO

 

THE WEEKEND / 901 WARM UP

Datum konání:
16.12.2006 - sobota
Místo konání:
Hrádek nad Nisou - M Club
DJs:
Igraczech (punto azul/syxra.cz), Peet feat. Škubán, GasMask (lsdjs), Hmyz (chrastava s.s.)
Mooris vs. Jeny
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
Poslední informace k The Weekend v Hrádku nad Nisou
Prosincový The Weekend nabídne zlomené rytmy
Po měsící je tu další Weekend v hrádeckém klubu M. Dynamic Line vytvořila zajímavý dvoudenní indoor koncept a funguje a daří se. Tentokráte bude celý Weekend patřit zlomeným rytmům, resp. dnb a breakbeatu. Hlavním tahákem budou v pátek Elwira feat Lobotomia a v sobotu Igraczech. Takže si jediný 901 warm up na severu Čech nenechte ujít, po oba dva dny si mužete zakoupit vstupenky na silvestrovský víkend.
 

Nezdržujme úvodem a vrhněme se přímo na line up.

V pátek 15. 12. 2006 budou patřit nohy i ruce něžné brněnské dvojci Elwira feat. Lobotomia. Lobotomia je charismatická MC ze zavedené a agilní partičky Redrum. Elwira, která míchá od roku 2000 patří ke stálicím jihomoravské undegroundové scény stejně jako Jungle unit crew, do které patří. Jejich vystoupení jsou nejen pastvou pro oči samozřejmě. K slyšení budou pecky od Technical Itch, Raiden, Propaganda, Counterstrike, Juju, Callide a dalších. V jejích setech toho naleznete o mnoho více, od liquidů až po ameny. V současnosti tvoří společně s dj Helmutem Jungle Unit sound, se kterým i uvádí pořad Bubny a Basy na brněském Rádiu Student 107 fm.

Peeta netřeba představovat. Stálice, matador a přesto se stále zdokonalující perfekcionista za mixem. Není žádným překvapením, že patří k nejbookovanějším dnb DJs u nás vůbec. Czervas je vůdčí osobností rozlámané crew s vše-říkajícím názvem Experimental Cabaret. Přestože není jeho jméno až tak známé, patří jeho sety k tomu nejzajímavějšímu, co se v současnosti hraje na severu Čech. Škubán, který se představil již na minulém Weekendu se stává pomalu jistým inventářem se zárukovou kvalitní zábavy. Páteční složení uzavírá za pořadatelskou Dynamic Line Tomig, který stále potvrzuje, že mu není breakbeat vůbec cizý.

Sobota 16. 12. 2006 se nese samozřejmě ve stejném duchu jako pátek. Hlavním tahákem bude pražský DJ a producent Igraczech, který patří již nějaký ten pátek k absolutní české drum and bass špičce. V roce 2001 založil s Touchwoodem label Kaktus Recordings, na kterém spolu vydali 12" singl Witch Instinct (igr) / Hack (twd). Mimo to má na kontě čtyři autorská alba, remixy pro Alvik, Ohm Square, Disabled a další. Na nové album se můžeme těšit koncem tohoto roku ve free-formě na MP3 labelu Kaktus Recordings. Ochutnávky z alba, jako je pilotní singl Dream is Destiny nebo skladbu Identiq už možná znáte z Radia 1. Jeho vystoupení jsou složena především z jeho vlastní pestré produkce, kterou můžete poslechnout i na stránkách Syxra.cz.

Pokud se vám líbí Peet a Škubán a nebo jste jich neměli dost v pátek, připravila Dynamic Line malé překvapení v podobě 3 gramcového B2B setu. Spousta energie, dynamiky a scratchí vás nemine.

Další talentovaný mladík ze severu čech je dj GasMask, z LSDjs crew. Sobotní line up premierově doplní mladičký DJ z Chrastavy, který si říká Hmyz. No a na závěr by to nebyl Weekend, aby se nepředstavila dvojice vysmátých týpků z Dynamic Line Moorise a Jenyho, kteří stojí za celým konceptem tím či oním dílem.

Hezký Weekend všem!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016