PARTYINFO

 

BREAK PARADE

Datum konání:
25.11.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - CZ Beat
DJs:
Toner, Kenny, Petri-IK
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Breakparade - nová breakbeatová party v CZ Beatu

Na nové akci Breakparade 25. 11. uslyšíme v plné parádě tzv. new skool breakbeat. Mix electra, hiphopu, houseu, ale i čehokoliv jiného v aranžích které jste neslyšeli, ale podvědomě je znáte. Představí se vám dvojice djs z velice známého uskupení breakbeat.cz plus jeden úplný nováček. Nenechte si ujít toto vystoupení v klubu CZ Beat. Vstup je samozřejmě zdarma.

Profily zúčastněných:
DJ Petr-ik se poprvé postavil za gramofony u DJ Sla:vka, v začátcích koketuje s tech-housem a housem. Po delší době nachází ten správný zvuk v breakbeatu. V bagu najdete hodně věcí z labelů jako Marine Parade, Kilowatt, TCR, Finger Licking, Fat!, Akademia, Streetwise, atd. Potkat ho můžete v Le Mirage, XT3, Roxy a jiných pražských klubech.

DJ Kenny se přes teenagerovskou seattle manii a kalení na tech-house parties a v neposlední řade hlavně po přežití italské alkoholové smršti, se poprvé postavil za gramce na grilování u Slávka. Breakbeat jako takový mu však učaroval už o několik let dříve, takže první pokusy o breakový mix se odehrávaly doma u compu za pomoci Traktor DJ studia a myši. Nebylo to ono, takže si časem koupil gramce a od té doby pečlivě škrabe asfalt co to dá :-)
V bagu se najdou labely jako Fingerlicking, Passenger, 777, Marine Parade, Against the Grain, Kilowatt. Ale jinak hraje všechno co se mu líbí.
Vidět a slyšet ho můžete v klubech Le Mirage, Wakata, Punto Azul a všude jinde kde se ukáže.

DJ Toner se přes techno kolotoč v půlce 90tých let dostal k míchání muziky pomocí gramofonů. Techno ale nebyl ten správný styl a tak se přes drum´n´bass dostal k breakbeatu,který mu učaroval fanatstickým a jakoby novátorským zvukem. Nejraději má nelegální předělávky a věci s ostřejším zvukem a temnější aranží. Hraje převážně v klubu Le Mirage, XT3, Stromoffka, PDA a všude jinde..

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016